JO15-1 wint niet in Apeldoorn

APELDOORN- Terwijl er een gure, harde wind staat, neemt DB de aftrap op het hoofdveld van WSV in Apeldoorn. Met maar 3 punten na 4 wedstrijden wordt het wel weer tijd om een paar punten te pakken. De jongens hebben er alle vertrouwen in dat dit ook zal lukken, maar hebben waarschijnlijk de tegenstander toch een beetje onderschat.

 

DB speelt de eerste helft niet goed en het is dan ook WSV die het beste voetbal laat zien. WSV weet DB regelmatig terug te dringen naar de eigen helft en komt een aantal keren gevaarlijk dichtbij een doelpunt. DB komt wel een paar keer vlak bij het 16 meter gebied van de tegenstander, maar een echte kans kunnen we niet creëren. Halverwege de eerste helft komt uiteindelijk WSV op voorsprong door een foutje in onze verdediging te benutten; 1-0. Wanneer even later, onder druk van DB, de keeper van WSV een terugspeelbal in de handen neemt, krijgt DB vlak voor de goal van de thuisploeg een indirecte vrije trap. Jammer genoeg komt de bal via de bovenkant van de lat achter het doel terecht. Vlak voor rust maakt WSV de 2-0, wanneer de rechter vleugelspits door onze verdediging heen breekt. Ruststand 2-0.

 

1101 jo15 verliest in apeldoornIn de kleedkamer laat de coach van DB duidelijk merken dat hij niet tevreden is en dat er in de tweede helft beter gevoetbald moet worden. De spelers weten dat ze alles op alles moeten zetten als ze nog met punten naar huis willen en zetten de thuisploeg dan ook direct onder druk. Maar WSV komt goed onder de druk uit en kan zelfs al snel weer scoren en zet daarmee DB op een 3-0 achterstand. DB geeft echter niet op en creëert nog een aantal grote kansen, maar de thuisploeg weet, mede door de goede keeper, de nul te houden. Uiteindelijk wordt het harde werken van DB dan eindelijk beloont als Ernst de 3-1 scoort. Met nog 10 minuten op de klok probeert DB door de verdediging van WSV te komen maar het blijft bij die ene treffer. Zonder punten wordt de terugreis weer aanvaard, eindstand 3-1.


 

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors