JO15-1 Start goed aan competitie

DRACHTEN - Na een aantal oefenwedstrijden en twee bekerwedstrijden gaat op deze mooie, zonnige herfstdag onze eerste competitiewedstrijd van start tegen Schalkhaar. De jongens nemen direct het voortouw. Al in de eerste minuut wordt er gescoord. Leon kopt de bal in het net na een perfecte voorzet van Tim.

 

DB laat duidelijk zien wie de baas is en is vrijwel continu in de aanval. Kleine en grote kansen wisselen elkaar af, maar DB weet de voorsprong niet uit te breiden. Het is dan ook nog steeds maar 1-0 als het fluitsignaal voor de rust klinkt.


JO15-1 smallIn de tweede helft weet DB het goede spel van voor de rust niet voort te zetten. Schalkhaar komt regelmatig op onze helft en weet het onze verdedigers knap lastig te maken. We krijgen minder kansen, maar uiteindelijk weet Paulus dan toch de 2-0 te maken. Zowel DB als Schalkhaar laten niet echt mooi voetbal zien. Beide ploegen leidden veel balverlies en er worden veel overtredingen begaan. Uiteindelijk is het Pauke die recht door het midden dribbelend de voorzet geeft voor het laatste doelpunt. Hij weet via een steekpass Paulus te bereiken die, de keeper ontwijkend, de 3-0 op z'n naam weet te schrijven. Wederom worden er een aantal kansen niet verzilverd maar aan de andere kant hebben we ook weinig kansen weggegeven. Het resultaat mag er zijn, 3-0. Een goed begin van de competitie.

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors