Junioren

Promotie JO17-1

OLDENZAAL - Spanning in zowel Oldenzaal als Drachten. Natuurlijk was het spannend in Oldenzaal, waar JO17-1 de finalewedstrijd speelde tegen Be Quick om promotie naar de derde divisie. Maar de spanning was ook voelbaar tijdens de Familiedag, waar hevig swipend meerdere mensen via twitter de penaltyserie volgden.

Lees meer...

JO15-1 sluit competitie winnend af

EMMELOORD - Het is alweer de laatste competitie wedstrijd van dit seizoen, Flevo Boys uit. Met vijf punten verschil staan ze net boven ons en zijn dus niet meer in te halen. Onder ons staat WSV met maar twee punten verschil. Zij kunnen ons nog wel inhalen waardoor wij van de vijfde naar de zesde plek zouden zakken. Thuis hebben we gelijk gespeeld tegen FB, dus de ploegen zijn wel aan elkaar gewaagd.

Lees meer...

JO15-1 wint weer!

DRACHTEN - Het is lekker voetbalweer bij de één na laatste competitiewedstrijd van het seizoen. We spelen tegen ATC’65 uit Hengelo. Zij hebben er al anderhalf uur rijden op zitten, terwijl wij lekker konden uitslapen. De wedstrijd is nog maar net begonnen of het eerste doelpunt valt al. Jesse geeft een lange bal op Tim, die met zijn enorme snelheid, de verdedigers passeert en 1 op 1 met de keeper komt.

Lees meer...

JO15-1 wint, LAC Frisia 1883 JO15-1 degradeert

LEEUWARDEN - Halverwege de middag betreden wij het sportpark van LAC Frisia 1883. Met ongeveer 24 graden en een beetje sluierbewolking zullen onze jongens en meisje het nog knap warm krijgen op het kunstgrasveld. Na twee weken schoolvakantie kan het niet anders dat ze lekker uitgerust zijn. We hebben voor het eerst sinds lange tijd weer een complete selectie, zonder blessures.

Lees meer...

Teleurstellend gelijkspel JO15-1

SCHALKHAAR - Na bijna anderhalf uur rijden komen we aan op Sportpark De Horsterhoek, de thuisbasis van SV Schalkhaar, onze tegenstanders van vandaag. Met maar 9 punten uit 18 wedstrijden staan ze onderaan in de competitie. Op papier zouden we hier moeten winnen, ondanks dat we een aantal belangrijke spelers missen.

Lees meer...

JO19-1 bekert verder

Het is een goed seizoen voor JO19-1, dat moge duidelijk zijn. De ploeg wordt vrijwel zeker kampioen in de hoofdklasse, want het heeft drie punten nodig in de laatste vijf wedstrijden. En als het aan spelers en staf ligt, wordt dat komende zaterdag in eigen huis tegen Zeerobben geregeld. Spannender is het in de bekercompetite. Daarin trof het deze week Vélocitas uit Groningen.

Lees meer...

JO15-1 Verliest onterecht

DRACHTEN - In een heerlijk lentezonnetje krijgen we vandaag GVAV Rapiditas op bezoek. Op het D-veld (echt gras dus) neemt GVAV de aftrap. Zij staan op de 2e plek in de competitie maar in de uitwedstrijd (die we helaas verloren hebben) hebben we gezien dat als wij ons eigen spel spelen, ze best te kloppen zijn. Het belooft dan ook een spannende wedstrijd te worden.

Lees meer...

JO15-1 vindt aansluiting bij (sub)top

DRACHTEN - Het is weer een gezellige drukte op Sportpark Drachtster Bos waar jo15-1 de thuiswedstrijd speelt tegen WSV jo15-1 uit Apeldoorn. In een heerlijk lentezonnetje neemt DB de aftrap. Beide ploegen hebben er duidelijk zin in, maar het is WSV die de eerste kans krijgt om te scoren.

Lees meer...

JO15-1 hard onderuit tegen Quick'20 JO15-1

OLDENZAAL - Na ongeveer één uur en een kwartier rijden komen we aan in een zonnig Oldenzaal. Onze tegenstander van vandaag is Quick’20 die 3 punten boven ons staat op plek 3. Als we nog in de top 3 willen komen is het zaak om deze wedstrijd te winnen.

Lees meer...

Puntendeling JO15-1 en Flevo Boys JO15-1

DRACHTEN - Terwijl het zuiden van het land geteisterd wordt door een ware sneeuwstorm, schijnt in Drachten het zonnetje. Veel wedstrijden zijn afgelast, maar JO15-1 mag op het kunstgrasveld zijn krachten meten met Flevo Boys JO15-1. FB staat twee punten boven ons, dus als we deze pot winnen kunnen we een plekje opschuiven.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors