Junioren

Teleurstellend gelijkspel JO15-1

SCHALKHAAR - Na bijna anderhalf uur rijden komen we aan op Sportpark De Horsterhoek, de thuisbasis van SV Schalkhaar, onze tegenstanders van vandaag. Met maar 9 punten uit 18 wedstrijden staan ze onderaan in de competitie. Op papier zouden we hier moeten winnen, ondanks dat we een aantal belangrijke spelers missen.

Lees meer...

JO19-1 bekert verder

Het is een goed seizoen voor JO19-1, dat moge duidelijk zijn. De ploeg wordt vrijwel zeker kampioen in de hoofdklasse, want het heeft drie punten nodig in de laatste vijf wedstrijden. En als het aan spelers en staf ligt, wordt dat komende zaterdag in eigen huis tegen Zeerobben geregeld. Spannender is het in de bekercompetite. Daarin trof het deze week Vélocitas uit Groningen.

Lees meer...

JO15-1 Verliest onterecht

DRACHTEN - In een heerlijk lentezonnetje krijgen we vandaag GVAV Rapiditas op bezoek. Op het D-veld (echt gras dus) neemt GVAV de aftrap. Zij staan op de 2e plek in de competitie maar in de uitwedstrijd (die we helaas verloren hebben) hebben we gezien dat als wij ons eigen spel spelen, ze best te kloppen zijn. Het belooft dan ook een spannende wedstrijd te worden.

Lees meer...

JO15-1 vindt aansluiting bij (sub)top

DRACHTEN - Het is weer een gezellige drukte op Sportpark Drachtster Bos waar jo15-1 de thuiswedstrijd speelt tegen WSV jo15-1 uit Apeldoorn. In een heerlijk lentezonnetje neemt DB de aftrap. Beide ploegen hebben er duidelijk zin in, maar het is WSV die de eerste kans krijgt om te scoren.

Lees meer...

JO15-1 hard onderuit tegen Quick'20 JO15-1

OLDENZAAL - Na ongeveer één uur en een kwartier rijden komen we aan in een zonnig Oldenzaal. Onze tegenstander van vandaag is Quick’20 die 3 punten boven ons staat op plek 3. Als we nog in de top 3 willen komen is het zaak om deze wedstrijd te winnen.

Lees meer...

Puntendeling JO15-1 en Flevo Boys JO15-1

DRACHTEN - Terwijl het zuiden van het land geteisterd wordt door een ware sneeuwstorm, schijnt in Drachten het zonnetje. Veel wedstrijden zijn afgelast, maar JO15-1 mag op het kunstgrasveld zijn krachten meten met Flevo Boys JO15-1. FB staat twee punten boven ons, dus als we deze pot winnen kunnen we een plekje opschuiven.

Lees meer...

Nipte overwinning voor JO15-1 in Hengelo

HENGELO - Het is net onder het vriespunt als de jongens van D’Boys JO15-1 om kwart voor negen in de auto stappen voor de wedstrijd tegen ATC’65 in Hengelo. Na zes achtereenvolgende wedstrijden te hebben gewonnen is het team in de winning mood, als ze om half twaalf het veld opstappen.

Lees meer...

JO15-1 nestelt zich in subtop

DRACHTEN - Een aantal velden zijn afgekeurd zodat het relatief rustig is op het complex van DB. Gelukkig gaat de wedstrijd van JO15-1 wel door en komen onze tegenstanders, Quick’20, niet voor niets dat hele eind vanuit Oldenzaal naar Drachten.

Lees meer...

Weer 3 punten voor JO15-1

STEENWIJK - Na een half uurtje rijden komen we aan in het sportpark van v.v. d’Olde Veste’54 midden in Steenwijk. Er staat een gure wind als DB de aftrap neemt. De ploegen hebben al een paar keer eerder tegenover elkaar gestaan en telkens was DB daarbij de sterkste. Met maar twee punten is d’OV er extra op gebrand om revanche te nemen.

Lees meer...

JO13-1 wint 2de achtereenvolgende wedstrijd

DRACHTEN - Na vorige week overtuigend de uitwedstrijd van V.V. Heerenveen met 0-5 te winnen, moesten onze jongens afgelopen zaterdag aantreden tegen ATC’65 uit Hengelo. Zonder onze geblesseerde aanvoerder Sven Dijkstra, in de regen en op een met herfstbladeren bedekt B-veld werd begonnen aan de wedstrijd.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors