Junioren

Drachtster Boys JO15-2 wint weer na een moeizame reeks

DRACHTEN - Na de laatste wedstrijd heeft DB JO15-2 de zegereeks voortgezet door te winnen van de Zeerobben, 6-2 (thuis, 5 oktober 2019). Van deze wedstrijd is een mooi videoverslag gemaakt. Daarna was er echter weinig vrolijks om over te schrijven!

Lees meer...

JO17-3 houdt het hoofd koel tegen Drachten JO17-2

DRACHTEN - De 3e derby van dit seizoen tegen VV Drachten 17-2 staat vandaag op het programma. Na een 4-1 zege in de beker en een 13-0 overwinning tijdens een oefenwedstrijd, zijn beide teams weer klaar om de strijd tegen elkaar aan te gaan. Het is nu zaterdag 26 oktober 14.30. aanvang van de wedstrijd en het belooft wat te worden.

Lees meer...

Onnodige nederlaag O17-2 in Dokkum

DOKKUM - De laatste competitiewedstrijd dateert alweer van vier weken geleden. Drie vrije zaterdagen en twee oefenwedstrijden verder zien wij nog steeds een positieve ontwikkeling van de groep. Tegen ONB werd gelijk gespeeld en tegen derdedivisionist LAC Frisia werd nipt met 0-1 verloren. Om 9:00 wordt er vandaag verzameld om met zijn allen richting Dokkum te koersen. Tegen 9:30 arriveren wij daar. Er staat vandaag een stevige wind, maar gelukkig laat ook de zon zich gelden.

Lees meer...

JO17-3: een overwinning die telt

FRIESCHEPALEN - Zaterdagochtend. Nu niet al te vroeg verzamelen we voor de uitwedstrijd tegen RWF in Frieschepalen. Met een bijna compleet elftal gaan we daar voetballen. We missen alleen Marc door een blessure, verder zijn we compleet. Het zonnetje schijnt weer heerlijk. Prima voetbalweer en voor de supporters die elke week meegaan lekker om langs de lijn te staan.

Lees meer...

Eerste driepunter voor JO17-2

DRACHTEN - De 3 beker wedstrijden werden vooral benut om aan elkaar te wennen in de nieuwe samenstelling. Vorige week startte de competitie en wist JO17-2 een punt mee naar huis te slepen. Vandaag speelde ze hun eerste thuiswedstrijd tegen SC Joure JO17-2.

Lees meer...

JO17-3 wint uit in Harkema

HARKEMA - In de vroege ochtend van 28 september staat er voor ons een uitwedstrijd tegen Harkema-Opeinde JO17-1 op het programma. In alle vroegte 07.40 vertrekken we richting Harkema. Zonder 2 niet fitte spelers en een uitgeleende keeper, vertrekken we met 14 spelers van ons eigen team. Het zonnetje schijnt heerlijk, dus prima voetbalweer om er een mooie pot van te maken.

Lees meer...

Drachtster Boys JO15-2 wint na goed begin van LAC Frisia 1883 JO15-2

DRACHTEN - Het was een regenachtig weekend, maar op zaterdag om 9:00 uur was het nog droog op veld B, en zelfs de zon liet zich nog even zien. DB JO15-2 had de eerste thuiswedstrijd in de competitie tegen de Leeuwarders van LAC Frisia. De vraag was of JO15-2 zijn ongeslagen status ook vandaag kon handhaven!

Lees meer...

Teleurstellend gelijkspel JO17-3

Na 2 winstpartijen en een verlies in de bekerronde gingen we met een goed gevoel de 1e competitie ronde in. Ook nu weer met 2 geleende spelers Robert en Jesse en een nieuwe aanwinst voor het team Festiem stonden we er om 12:30 helemaal klaar voor.

Lees meer...

JO15-2 begint competitie met opnieuw drie punten

STIENS - Dat Drachtster Boys JO15-2 een goede seizoenstart kent, mag haast een understatement genoemd worden. Na drie terechte overwinningen in het bekertoernooi, stond dit weekend in het teken van de eerste competitiewedstrijd, uit tegen Stiens/DTD.

Lees meer...

Winst voor JO17-3: punten én sponsorkleding

OPEINDE - Afgelopen zaterdag speelden we een uitwedstrijd tegen ONT JO17-1 uit de 1e klasse. Dit was een bekerwedstrijd. Na een verliespartij vorige week waren de jongens er op gebrand om weer een goed resultaat neer te zetten. Het had wat voeten in aarde om een team neer te kunnen zetten.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors