Junioren

Winst voor JO17-3: punten én sponsorkleding

OPEINDE - Afgelopen zaterdag speelden we een uitwedstrijd tegen ONT JO17-1 uit de 1e klasse. Dit was een bekerwedstrijd. Na een verliespartij vorige week waren de jongens er op gebrand om weer een goed resultaat neer te zetten. Het had wat voeten in aarde om een team neer te kunnen zetten.

Lees meer...

JO15-2 bekert verder

DRACHTEN - Na de verrassende winst in de eerste bekerwedstrijd op 31 augustus tegen derde divisionist Heerenveense Boys, werd vorige week ook de tweede wedstrijd gewonnen, 1-2 in Wolvega. Alle goals in die wedstrijd vielen in de eerste helft, maar juist de tweede helft werd er goed gevoetbald en was een grotere uitslag heel normaal geweest. Hierdoor was de opdracht deze zaterdag thuis tegen sv Marum duidelijk: minimaal gelijk spelen om door te gaan in de beker.

Lees meer...

Incompleet JO17-3 niet opgewassen tegen ONB

DRACHTEN - De bekerwedstrijd tegen ONB jo17-1 werd voor onze jongens een zware klus. Blessures bij een aantal spelers zorgden er mede voor dat we niet ons gehele eigen team konden neerzetten.

Lees meer...

JO17-2 komt tekort tegen Zeerobben

DRACHTEN - Van een gelukkige voorbereiding voor O17-2 is dit seizoen geen sprake. De eerste bekerwedstrijd,vorige week uit bij Lycurgus, betekende de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Deze wedstrijd ging jammerlijk met 2-1 verloren. Hoewel het veldspel van beide kanten rommelig genoemd mag worden, verdient de winnende goal van Lycurgus nog een digitaal compliment. De linksbuiten vanLycurgus ontving een diepe bal en zag in een oogwenk onze doelman wat te ver voor de goal staan. Hij plaatste vanaf een meter of 20 een schitterende lob die net onder de lat binnen viel.

Lees meer...

JO15-2 begint goed aan het seizoen: winst in beker tegen Heerenveense Boys

DRACHTEN - De JO15-2 2019/2020 is een mooie groep spelers, die in komend seizoen in de hoofdklasse is ingedeeld. Al voor de zomer is er voor het eerst getraind met trainers Kevin Bloemberg en Lucas Postma (die inmiddels is aangesteld als trainer van de JO17-2) en er was een ouderavond belegd waarin de plannen zijn doorgenomen. Kevin en Lucas zouden zich eerst richten op de verdediging (massa's tegendoelpunten is voor niemand leuk) en als dat goed staat zou het team door gaan met het ontwikkelen van het spel op het middenveld en in de aanval.

Lees meer...

JO15-3 lijkt titel mis te lopen

DRACHTEN - Afgelopen week was een spannende week voor de mannen en dame van JO15-3. Deze begon met een uitwedstrijd tegen vv Gieten, die met de nodige pech verloren werd. Een paar dagen later speelden we de thuiswedstrijd tegen vv Smilde, die op miraculeuze wijze wél gewonnen werd. Dit weekend was de climax van deze week, met mogelijk ook de climax in de kampioensstrijd. Koploper LTC kwam op bezoek. Bij een overwinning zouden we zo goed als zeker zijn van het kampioenschap, terwijl een overwinning van LTC hen juist het kampioenschap zou opleveren. Ook een gelijkspel zou in het voordeel van LTC zijn, dat een punt voorsprong op ons had bij de aftrap.

Lees meer...

JO19-1 wint met 0-2 van HZVV en maakt zich op voor kampioenswedstrijd

HOOGEVEEN - Vorige week hadden we al de 4-0 nederlaag tegen ONS Sneek zo goed als weggepoetst, door met 12-0 te winnen van WVV. Een makkelijke overwinning dus, waarbij het doelsaldo erg belangrijk kon zijn voor de laatste wedstrijd in de competitie tegen DZOH. 

Lees meer...

JO15-3 blijft in de race

DRACHTEN - JO15-3 heeft een wisselvallige meivakantie achter de rug. 20 april werd er in een oefenwedstrijd met veel pijn en moeite gewonnen van VEV’67 JO15-2, en een paar dagen later was HFC’15 JO15-2 met maar liefst 3-0 te sterk. Daarbij brak middenvelder Milan ook nog eens zijn pols. Dit weekend begint voor de Boys de slotfase van de competitie, waarin ze geen fouten mogen maken. JVO Oostenburg JO15-1 was daarin de eerste horde in een thuiswedstrijd.

Lees meer...

JO15-3 verovert koppositie na ruime overwinning

DRACHTEN - Dit weekend speelde Drachtster Boys JO15-3 haar laatste wedstrijd voor de meivakantie. In deze wedstrijd willen de mannen en dame uiteraard hun ongeslagen status die ze sinds de winterstop hebben vasthouden. Op papier zou dit geen al te groot probleem mogen zijn. De tegenstander deze zaterdag is Roden JO15-2, de hekkensluiter in onze competitie.

Lees meer...

JO19-1 nog steeds op kampioenskoers na goede winst op Be Quick Dokkum

DRACHTEN - Zaterdag 6 april 2019 stond Be Quick Dokkum JO19-1 op het programma voor de Boys. De vorige wedstrijd werd moeizaam met 2-1 gewonnen, toen Wilco en Harm scoorden en Yannick in de slotminuten nog een bal van de lijn haalde. Be Quick had dus nog wat goed te maken en tegelijkertijd waren wij al gewaarschuwd voor de thuiswedstrijd tegen deze pittige tegenstander. Bovendien had Be Quick net als wij hun laatste drie wedstrijden allemaal omgezet in winst. Dat beloofde dus wat te worden! 

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors