Junioren

Puntendeling JO15-1 en Flevo Boys JO15-1

DRACHTEN - Terwijl het zuiden van het land geteisterd wordt door een ware sneeuwstorm, schijnt in Drachten het zonnetje. Veel wedstrijden zijn afgelast, maar JO15-1 mag op het kunstgrasveld zijn krachten meten met Flevo Boys JO15-1. FB staat twee punten boven ons, dus als we deze pot winnen kunnen we een plekje opschuiven.

Lees meer...

Nipte overwinning voor JO15-1 in Hengelo

HENGELO - Het is net onder het vriespunt als de jongens van D’Boys JO15-1 om kwart voor negen in de auto stappen voor de wedstrijd tegen ATC’65 in Hengelo. Na zes achtereenvolgende wedstrijden te hebben gewonnen is het team in de winning mood, als ze om half twaalf het veld opstappen.

Lees meer...

JO15-1 nestelt zich in subtop

DRACHTEN - Een aantal velden zijn afgekeurd zodat het relatief rustig is op het complex van DB. Gelukkig gaat de wedstrijd van JO15-1 wel door en komen onze tegenstanders, Quick’20, niet voor niets dat hele eind vanuit Oldenzaal naar Drachten.

Lees meer...

Weer 3 punten voor JO15-1

STEENWIJK - Na een half uurtje rijden komen we aan in het sportpark van v.v. d’Olde Veste’54 midden in Steenwijk. Er staat een gure wind als DB de aftrap neemt. De ploegen hebben al een paar keer eerder tegenover elkaar gestaan en telkens was DB daarbij de sterkste. Met maar twee punten is d’OV er extra op gebrand om revanche te nemen.

Lees meer...

JO13-1 wint 2de achtereenvolgende wedstrijd

DRACHTEN - Na vorige week overtuigend de uitwedstrijd van V.V. Heerenveen met 0-5 te winnen, moesten onze jongens afgelopen zaterdag aantreden tegen ATC’65 uit Hengelo. Zonder onze geblesseerde aanvoerder Sven Dijkstra, in de regen en op een met herfstbladeren bedekt B-veld werd begonnen aan de wedstrijd.

Lees meer...

JO15-1 Wint overtuigend

DRACHTEN - Op deze druilerige zaterdagochtend mogen de jongens van DB jo15-1 aantreden tegen LAC Frisia jo15-1 uit Leeuwarden. Wanneer Frisia de aftrap neemt drukt DB de tegenpartij direct in de verdediging.

Lees meer...

JO15-1 wint eindelijk weer een wedstrijd

Als DB om tien voor elf de aftrap neemt wordt Oranje Nassau uit Almelo, direct onder druk gezet. Een mooie voorzet van Tim wordt maar net door Paulus gemist. Ondanks dat DB in de eerste fase van de wedstrijd wat sterker is komt ON regelmatig op onze helft en weet het onze verdediging erg lastig te maken.

Lees meer...

JO15-1 wint niet in Apeldoorn

APELDOORN- Terwijl er een gure, harde wind staat, neemt DB de aftrap op het hoofdveld van WSV in Apeldoorn. Met maar 3 punten na 4 wedstrijden wordt het wel weer tijd om een paar punten te pakken. De jongens hebben er alle vertrouwen in dat dit ook zal lukken, maar hebben waarschijnlijk de tegenstander toch een beetje onderschat.

Lees meer...

JO15-1 verliest met 10 man

GRONINGEN - Op deze druilerige middag mag het team van Drachtster Boys JO15-1 (DB) aantreden tegen de koploper van de competitie. DB laat direct zien dat ze gekomen zijn om te winnen en zijn de eerste helft iets sterker dan de tegenstanders met een paar goede kansen.

Lees meer...

JO15-1 verliest in Groningen

GRONINGEN - Iets later dan gepland neemt DB de aftrap tegen GVAV. Hoewel DB GVAV onder druk probeert te zetten is het de thuisploeg die de toon zet. Beide ploegen hanteren de lange bal zodat het spel nogal heen en weer gaat met veel balverlies aan beide zijden. De thuisploeg is een aantal keren erg gevaarlijk maar telkens komt DB er goed uit.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors