Welkom bij de Drachtster Boys mini-pupillen

De mini-pupillen zijn de jongste leden van Drachtster Boys. Ze zijn vaak nog net iets te jong om mee te spelen in de KNVB competitie maar willen wel al lekker voetballen en trainen.
Voor het seizoen 2015-2016 worden als mini-pupillen aangemerkt: alle spelers geboren in 2009, 2010 of 2011, met een minimumleeftijd van 5 jaar.


0401 welkom bij de drachtster boys minipupillenDe Drachtster Boys mini-pupillen trainen op woensdagmiddag van 15.30 -16.30 uur onder leiding van een enthousiaste groep trainers en vrijwilligers. Doel van de trainingen is door middel van circuittraining de eerste basisbeginselen van het voetbalspel onder de knie te krijgen, maar (spel)plezier staat voorop bij de mini-pupillen!


Gedurende het seizoen spelen de mini-pupillen een aantal onderlinge wedstrijdjes op vrijdagavond tussen 18.30-19.15 in de Junior League. Deze wedstrijden staan bol van het spektakel en het is altijd zeer gezellig langs de zijlijn, met al die (groot)ouders en broers en zusjes.


Wil je een keer komen meetrainen? Dat kan!! Aspirant-leden mogen 3 keer meetrainen zonder verdere verplichtingen, daarna horen we graag van ze of ze lid willen worden van Drachtster Boys. Stuur wel even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten wie er mee traint.

Twitter

Onze sponsors