Mini Pupillen

Het leukste voetbal voor onze allerkleinsten!

 

Ben je 5 of 6 jaar en wil je graag meespelen in de interne Junior League-competitie van Drachtster Boys? Meld je dan aan via het aanmeldingformulier op de website of kom eerst een paar keer meetrainen op de woensdagmiddag (in overleg met de trainers)! Je mag natuurlijk ook eerst gewoon komen kijken bij een training of bij de wedstrijden op vrijdagavond!

 

De veldtraining voor de Junior League is op woensdag van 16.00 tot 17.00 uur. De trainingen van de voorjaarscompetitie zijn in volle gang en er wordt op veld A getraind, het kunstgras-pupillenveld tegen over de kantine.

Sinterklaas bij de minipupillen

Vrijdagavond kregen de minipupillen van Drachtster Boys bezoek van de Sint en maar liefst 4 Pieten. Na de wedstrijden van de mini's mochten de Pieten mee doen met het penaltyschieten.

Lees meer...

Vrouwen verliezen belangrijke wedstrijd tegen Lycurgus

GRONINGEN - Afgelopen zaterdag stond de zespuntenwedstrijd tegen concurrent Lycurgus Vrouwen 2 op het programma. De winnaar zou aanhaken bij de middenmoot. Na een slordige wedstrijd van beide kanten eindige de stormachtige middag voor de dames van Drachtster Boys teleurstellend, want de thuisreis kon aan gevangen worden met een 0-1 nederlaag.

Lees meer...

MP1 Drachtster Boys wint toernooi bij ONB

Woensdagmiddag 10 juni waren de mini pupillen van Drachtster Boys wederom uitgenodigd om deel te nemen aan het Leen Bakker voetbaltoernooi bij ONB. Waar het in voorgaande edities op 'sterkte' werd gespeeld, was het dit jaar 1 competitie van 6 ploegen,2x ONB, 1x Blauw Wit en 3 teams van Drachtster Boys.

Lees meer...

De mini-pupillen zijn weer begonnen!

Afgelopen woensdag op 21 januari zijn de mini-pupillen weer begonnen. Onder leiding van een aantal studenten van het Hanze Instituut voor Sportstudies te Groningen begonnen de mini-pupillen dit keer wel op een hele ludieke wijze.

Lees meer...

Laatste training voor de minipupillen

Op woensdag 4 juni trainden de mini-pupillen voor de laatste keer dit seizoen. Onder leiding van onze toptrainers Kevin Bakels, Francis Terpstra en Harm Holwerda lieten de kleinste Drachtster Boys & Girls nog eenmaal de massaal toegestroomde ouders zien wat ze dit seizoen geleerd hebben.

Lees meer...

Intussen, bij de mini-pupillen...

Heerenveen, Ajax en Feyenoord zijn in een hevige strijd gewikkeld om het kampioenschap van het Drachtster Bos. U zegt? Jazeker, bij onze allerjongsten. Een kleine update.

Lees meer...

Welkom bij de Drachtster Boys mini-pupillen

De mini-pupillen zijn de jongste leden van Drachtster Boys. Ze zijn vaak nog net iets te jong om mee te spelen in de KNVB competitie maar willen wel al lekker voetballen en trainen. Ben je 5 of 6 jaar oud? Begin dan je voetbalcarriere bij de Drachtster Boys mini-pupillen!

Lees meer...

Speelschema

Het speelschema voor de Junior League is op dit moment nog niet gereed. Zodra het speelschema bekent is zal deze op de website geplaatst worden.

Bekijk het gehele speelschema...

Statistieken

De leiders van ieder team geven wekelijks de standen door, zodat iedereen kan zien hoe competitie ervoor staat. Aan het einde van de competitie zijn er dan 3 winnaars: het best voetballende team, het team dat het beste penalty's kan nemen en de topscoorder.

Bekijk de volledige statistieken...

Junior League

Het leukste voetbal voor onze allerkleinsten!  Ben je 5 of 6 jaar en wil je graag meespelen in de interne Junior League-competitie van Drachtster Boys? Meld je dan aan via het aanmeldingformulier op de website of kom eerst een paar keer meetrainen op de woensdagmiddag (in overleg met de trainers)!

Lees meer...

Twitter

Onze sponsors