Voorbeschouwing Harkemase Boys-Drachtster Boys

Een toetje…

Een mooier affiche is ondenkbaar. Helemaal nu Drachtster Boys niet meer tegen degradatie speelt. Veilig sinds vorige week. Harkemase Boys nog wel. Het kampioenschap is voor hen mogelijk. Een smakelijk toetje van het seizoen.


Het thuispotje tegen Harkema was geen spektakel. Het lag niet aan de aantallen toeschouwers. Die zullen er zaterdag ook in overvloed zijn. We laten verder de statistieken de statistieken. Wat koop je daarvoor in een regelrechte Woudenderby.


We blikken alvast even terug op het seizoen. Een maximaal presterend Drachtster Boys. Petjes af, een buiging, een diepe buiging voor de selectie en de staf van het team. In het begin was de energie die de spelers in het spel legden bijna aandoenlijk. Het veranderde in puur respect.  Voor alle kenners was Drachtster Boys degradatiekandidaat nummer 1. Hoe zullen we het lef en de gretigheid van dit seizoen eens omschrijven? Hoe is de degradatie afgewend? Het team legde hun genitaliën op de spoorrails en uit puur ontzag stopte de trein. Of zoiets.

Tegenslag werd gebruikt als doping in plaats van om de schouders te laten hangen.
Zatermiddag de laatste kans om dit team te bewonderen, volgend seizoen in een andere samenstelling. De voorbereiding is al aanstaande; op 3 juni gaan ze van start.

Eerst zorgen dat “de Derby” volgend jaar ook kan worden gespeeld. Geniet met ons mee op het Sportpark in Harkema. Een op en top voetbalsfeer is gegarandeerd!

 

PodiumTV doet 10 mei vanaf 14.00 live verslag van de wedstrijd Harkemase Boys – Drachtster Boys. Ook zullen de standen van de andere velden veelvuldig in beeld worden gebracht.

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors