Voorbeschouwing Drachtster Boys-Flevo Boys

'Handjes in de lucht'

Wie kan de handjes de lucht in steken na de wedstrijd? Flevo Boys kan zomaar kampioen worden. Drachtster Boys zich officieel en definitief veilig spelen.


Wat zal er veel op social media en via mobieltjes worden gekeken hoe de wedstrijden op de andere velden zich ontwikkelen. De zaterdag Hoofdklasse C is op alle fronten nog spannend, bloedje spannend.
Dit zijn de zaterdagmiddagen die je moet meemaken. Mooi wat publiek langs de lijn. Veel meegereisde supporters en extra toeschouwers van ons eigen cluppie. Bereken zelf alle mogelijke scenario’s. Neem je tijd, er zijn er nogal wat. Hogere wiskunde is handig.


Deze week waren er tijdens de Champions League bijzondere handjes in de lucht. De meest in het oog springende die van Ronaldo. Na doelpuntje nummer vijftien liet-ie ze wapperen. We hadden het door Cristiano, 1 keer was voldoende. Hij was zo blij met zijn “papegaaitje leef je nog” dat ie maar bleef doorgaan. Een medespeler bedanken voor de assist, tuurlijk niet. Als je het centrum van het universum bent doe je zoiets niet. Wat natuurlijk wel leuk is aan dit Portugese zelfkickertje is dat hij onbedoeld toch een groep mensen hoop geeft. Travestieten kunnen prima voetballen. Duh!!


De andere handjes waren afwerend en dat na een doelpunt in de halve finale van de Champions League. Fernando Torres scoorde voor Chelsea tegen zijn oude club Atletico. Ook hij wist al lang van te voren wat ie dan zou doen. Niet juichen, ook geen medespeler betrekken in het succes. Nee hoor, deemoedig de handpalmpjes zichtbaar, als excuus. Schuimbekkend stond uw voorbeschouwer voor zijn beeldbuisje. Tierend en scheldend. “Scoor dan niet” “Ga lekker voor Atletico spelen dan” Verder nog een aantal eufemismen voor hypocriet en slechte acteur kwamen voorbij. Ingetogen juichen is prima, dit misselijkmakende amateurtoneel is stuitend.


Zo, de frustraties zijn weer weggewerkt. Je krijgt vanmiddag een heerlijk potje voetbal. Veel plezier!

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors