Voorschouwing kwartfinale beker: MSC-Drachtster Boys

Obama en kunst

We zijn aanbeland bij de kwartfinale van de KNVB beker. De winnaar zit bij de laatste vier en in de Amstel Cup kokers voor het volgende seizoen. 

 

Mister Obama liet deze week zien dat je je prima thuis kan voelen bij een uitwedstrijd. De gastheren van deze bekerwedstrijd zullen iets minder ootmoedig acteren dan de Nederlandse delegatie. MSC is op z’n zachtst gezegd aardig bezig dit seizoen. Onze vrienden uit Harkema werden de vorige ronde er uitgewipt door de ploeg uit Meppel. Een zondaghoofdklasser die op de tweede plaats staat en simpelweg meedoet om het kampioenschap.

 

Afgelopen zondag werd maar weer eens bewezen dat voetbal kunst kan zijn. De wedstrijd Real Madrid- Barcelona was om van te watertanden. Kunnen we el Clasico ook ruilen voor onze Eredivise?

Wat gebeurt er ondertussen achter de schermen bij het eerste? Gesprekken, veel gesprekken met spelers van de huidige selectie, waarvan een groot aantal blijft. Maar ook veel gesprekken met mogelijke nieuwe spelers. Waar wordt naar gezocht? Ambitieuze, talentvolle spelers. Met lef en power. Met de wens om te leren en de wil om te winnen. Dat soort spelers is van harte welkom. Broodvoetballers zullen hun heil ergens anders moeten zoeken.


Om 17:00 uur begint de wedstrijd. Een heerlijk eind van de middag na een prachtige lentedag. Kruip uit je tuintje, spoel je fris en ga naar de wedstrijd. De ondergaande zon schijnt in Meppel spectaculair mooi te zijn.

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors