Voorbeschouwingen

Voorbeschouwing Be Quick Dokkum-Drachtster Boys

Mijn eerste gedachten bij Dokkum zijn Elfstedentocht en Mark van der Velde. Hij was in de jaren ’70 een prima linksback in het eerste van Drachtster Boys.

Lees meer...

Komende zaterdag competitiekraker tegen SV Urk

Lang heeft de ploeg van Fred de Boer niet om bij te komen van de flinke nederlaag in de derby van afgelopen maandag. Komende zaterdag wacht namelijk een belangrijke tegenstander: SV Urk. Het eerste kan daarbij alle steun gebruiken!

Lees meer...

Voorbeschouwing Drachtster Boys-Harkemase Boys

Puur objectief beschouwd staat komende zaterdag de nummer vijf tegen de nummer tien op het programma in de hoofdklasse C. Nummer vijf moet winnen om aansluiting met de top te houden, nummer tien moet niet teveel punten verliezen om zodoende boven de streep te blijven.

Lees meer...

Voorbeschouwing Harkemase Boys-Drachtster Boys

Een toetje…

Een mooier affiche is ondenkbaar. Helemaal nu Drachtster Boys niet meer tegen degradatie speelt. Veilig sinds vorige week. Harkemase Boys nog wel. Het kampioenschap is voor hen mogelijk. Een smakelijk toetje van het seizoen.

Lees meer...

Voorbeschouwing Drachtster Boys-Flevo Boys

'Handjes in de lucht'

Wie kan de handjes de lucht in steken na de wedstrijd? Flevo Boys kan zomaar kampioen worden. Drachtster Boys zich officieel en definitief veilig spelen.

Lees meer...

Voorbeschouwing Drachtster Boys-WHC

´Vriendschap´

In stilte is vriendschap misschien wel het mooist. Een hand op je schouder of simpelweg een blik van verstandhouding. Ploeggenoten zijn is vriendschap. Soms alleen maar in het veld. Daarbuiten kan je volkomen vreemden voor elkaar zijn qua denken en doen.

Lees meer...

Voorbeschouwing Staphorst-Drachtster Boys

"Trots & malloten"

Fit van lichaam en geest. Ingredienten om succesvol de laatste vijf wedstrijden van het seizoen in te gaan. De Boys staan 4 punten boven de streep die zogenaamde “promotie/degradatie wedstrijden” tot gevolg hebben.

Lees meer...

Voorschouwing kwartfinale beker: MSC-Drachtster Boys

Obama en kunst

We zijn aanbeland bij de kwartfinale van de KNVB beker. De winnaar zit bij de laatste vier en in de Amstel Cup kokers voor het volgende seizoen. 

Lees meer...

Voorbeschouwing Drachtster Boys-DETO

Verkiezingskoorts en zakdoekjes

De rekensommen lagen al klaar. Bij verlies zou DETO zich nog alleen officieel veilig kunnen spelen. Opeens: De wedstrijd VVOG – DETO moet wellicht worden overgespeeld in verband met een onrechtmatige speler bij VVOG op 15 februari jl. Aangezien DETO deze wedstrijd verloor zou het kunnen dat…

Lees meer...

Voorbeschouwing csv Apeldoorn-Drachtster Boys

Tel je zegeningen.
Drachtster Boys staat onderaan. Alleen wel in het linkerrijtje! Apeldoorn 1 plekje maar wel 4 punten daarboven. Na een vrij belabberde tweede periode lijkt die ploeg nu echt op stoom te zijn gekomen. Waarom ook niet. Het lijkt al lente, ze ruiken de stal en via een derde periode is een seizoen nog spectaculair af te sluiten.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors