Veldvoetbal

JO15-2 bekert verder

DRACHTEN - Na de verrassende winst in de eerste bekerwedstrijd op 31 augustus tegen derde divisionist Heerenveense Boys, werd vorige week ook de tweede wedstrijd gewonnen, 1-2 in Wolvega. Alle goals in die wedstrijd vielen in de eerste helft, maar juist de tweede helft werd er goed gevoetbald en was een grotere uitslag heel normaal geweest. Hierdoor was de opdracht deze zaterdag thuis tegen sv Marum duidelijk: minimaal gelijk spelen om door te gaan in de beker.

Lees meer...

Incompleet JO17-3 niet opgewassen tegen ONB

DRACHTEN - De bekerwedstrijd tegen ONB jo17-1 werd voor onze jongens een zware klus. Blessures bij een aantal spelers zorgden er mede voor dat we niet ons gehele eigen team konden neerzetten.

Lees meer...

JO17-2 komt tekort tegen Zeerobben

DRACHTEN - Van een gelukkige voorbereiding voor O17-2 is dit seizoen geen sprake. De eerste bekerwedstrijd,vorige week uit bij Lycurgus, betekende de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Deze wedstrijd ging jammerlijk met 2-1 verloren. Hoewel het veldspel van beide kanten rommelig genoemd mag worden, verdient de winnende goal van Lycurgus nog een digitaal compliment. De linksbuiten vanLycurgus ontving een diepe bal en zag in een oogwenk onze doelman wat te ver voor de goal staan. Hij plaatste vanaf een meter of 20 een schitterende lob die net onder de lat binnen viel.

Lees meer...

JO15-2 begint goed aan het seizoen: winst in beker tegen Heerenveense Boys

DRACHTEN - De JO15-2 2019/2020 is een mooie groep spelers, die in komend seizoen in de hoofdklasse is ingedeeld. Al voor de zomer is er voor het eerst getraind met trainers Kevin Bloemberg en Lucas Postma (die inmiddels is aangesteld als trainer van de JO17-2) en er was een ouderavond belegd waarin de plannen zijn doorgenomen. Kevin en Lucas zouden zich eerst richten op de verdediging (massa's tegendoelpunten is voor niemand leuk) en als dat goed staat zou het team door gaan met het ontwikkelen van het spel op het middenveld en in de aanval.

Lees meer...

Programma A-selectie 2019-2020

Voor de A-selectie start het nieuwe seizoen al op 3 augustus met de voorbereidingen. Omdat de ploeg afgelopen seizoen de halve finale van de districtsbeker haalde, mag het ook uitkomen in de eerste ronde van de KNVB-beker. Daarin zal het uitkomen tegen het Brabantse vv Dongen, dat speelt in de Derde Divisie zondag.

Lees meer...

A-selectie compleet na nieuwe aanwinst

De afgelopen periode is er door de TC hard gewerkt aan de samenstelling van de A-selectie voor het seizoen 2019-2020. De selectie zal t.o.v. het afgelopen seizoen een aantal wijzigingen kennen.

Lees meer...

JO15-3 lijkt titel mis te lopen

DRACHTEN - Afgelopen week was een spannende week voor de mannen en dame van JO15-3. Deze begon met een uitwedstrijd tegen vv Gieten, die met de nodige pech verloren werd. Een paar dagen later speelden we de thuiswedstrijd tegen vv Smilde, die op miraculeuze wijze wél gewonnen werd. Dit weekend was de climax van deze week, met mogelijk ook de climax in de kampioensstrijd. Koploper LTC kwam op bezoek. Bij een overwinning zouden we zo goed als zeker zijn van het kampioenschap, terwijl een overwinning van LTC hen juist het kampioenschap zou opleveren. Ook een gelijkspel zou in het voordeel van LTC zijn, dat een punt voorsprong op ons had bij de aftrap.

Lees meer...

JO19-1 wint met 0-2 van HZVV en maakt zich op voor kampioenswedstrijd

HOOGEVEEN - Vorige week hadden we al de 4-0 nederlaag tegen ONS Sneek zo goed als weggepoetst, door met 12-0 te winnen van WVV. Een makkelijke overwinning dus, waarbij het doelsaldo erg belangrijk kon zijn voor de laatste wedstrijd in de competitie tegen DZOH. 

Lees meer...

Nieuwe assistent(en) voor A-selectie

Voor het seizoen 2019 – 2020 wordt Fokko Kuilman de nieuwe assistent bij de A-selectie. Hij volgt hiermee Tim Renkema op die o.a. omwille van zijn drukke werkzaamheden een andere keuze heeft gemaakt.

Lees meer...

Nieuws uit de A-selectie 2019-2020: update

De A-selectie voor het seizoen 2019 – 2020 is vrijwel rond. De afgelopen weken hebben er met meerdere spelers afrondende gesprekken plaats gevonden. Peter Reinders zal ook volgend seizoen deel uit blijven maken van de selectie. Daarnaast zullen vanuit de B-selectie middenvelder Dave Boonstra en uit O19-1 middenvelder Harm Welfing doorstromen naar de A-selectie. Beide heren hebben inmiddels al hun wedstrijddebuut gemaakt.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors