Nieuwe assistent(en) voor A-selectie

Voor het seizoen 2019 – 2020 wordt Fokko Kuilman de nieuwe assistent bij de A-selectie. Hij volgt hiermee Tim Renkema op die o.a. omwille van zijn drukke werkzaamheden een andere keuze heeft gemaakt.

1819 fokko kuilmanFokko is vanzelfsprekend geen geen onbekende voor ons. De huidige assistent trainer van de B-selectie heeft binnen de club reeds vele seizoenen diverse trainersfuncties ingevuld zowel binnen de zaal als op het veld. Naast het assistentschap gaat Fokko het komende seizoen ook starten met de trainersopleiding UEFA-C .

 

Germain Beck

Naast de aanstelling van Fokko gaat Germain Beck volgend seizoen in het kader van zijn opleiding UEFA-A stagelopen bij de A-selectie. De concrete invulling hiervan is dat Germain in de praktijk één avond in de week en op de zaterdagen bij de A-selectie zal worden betrokken. Germain die komende seizoen trainer is van zondag-tweedeklasser FC Assen is op dit moment trainer van SC Stadspark . Daarvoor was hij als trainer actief voor SVZ. Als speler kennen wij Germain van Achilles 1894, ACV, Harkemase Boys, Dio Groningen, Oranje Nassau en FC Assen.


Vanuit de TC willen wij Fokko feliciteren met zijn nieuwe uitdaging en heten wij Germain van harte welkom binnen onze club. Verder willen wij beide heren alle succes toe wensen met het volgen van hun opleiding.

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors