Nieuws uit de A-selectie 2019-2020: update

De A-selectie voor het seizoen 2019 – 2020 is vrijwel rond. De afgelopen weken hebben er met meerdere spelers afrondende gesprekken plaats gevonden. Peter Reinders zal ook volgend seizoen deel uit blijven maken van de selectie. Daarnaast zullen vanuit de B-selectie middenvelder Dave Boonstra en uit O19-1 middenvelder Harm Welfing doorstromen naar de A-selectie. Beide heren hebben inmiddels al hun wedstrijddebuut gemaakt.

Naast de verlengingen en doorstroom zijn er ook spelers die volgend seizoen geen deel meer uit maken van de A-selectie. Dat zijn Mark Huizinga, Richard Hamstra, Lesley van Loon en Diederik Russchen. Mark vertrekt naar Buitenpost en Richard doet omwille van de combinatie werk en privé een stapje terug. Lesley en Diederik worden in het kader van hun eigen ontwikkeling toegevoegd aan de B-selectie.

 

Als TC zijn wij tevreden met het resultaat van de diverse gesprekken. Wij zijn zeer content met wederom de doorstroom van talentvolle spelers en ondersteunen de spelers die omwille van hun eigen ontwikkeling een stap terug doen. Tot slot willen wij de spelers die andere keuzes hebben gemaakt veel succes toe wensen bij hun vervolgstap.

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors