Stand van zaken A-selectie 2019-2020 (update)

Zoals in onze vorige berichtgeving reeds is aangegeven krijgt de A-selectie van VV Drachtster Boys voor het seizoen 2019-2020 steeds meer vorm. Ook de laatste weken hebben er weer meerdere gesprekken plaatsgevonden.

Saïd Hasan, Emile Peters, Jorrit de Graaf, Jan Jacob van der Mei, Sicco Bouwer, Stefan Bolt en Aziz Geyik zijn ook volgend seizoen op ons sportpark te bewonderen.

 

Kasper Dekens die inmiddels als speler van het tweede een verdienstelijk debuut in onze hoofdmacht heeft gemaakt zal ook volgend seizoen deel uitmaken van de A-selectie.

 

In de komende periode zullen de laatste gesprekken worden afgerond en zal er tevens worden bepaald welke spelers vanuit de JO19 en/of tweede mogelijk aan de A-selectie zullen worden toegevoegd.

 

Nieuwe aanwinst

Verder kunnen wij bekendmaken dat Frank Harmens volgend seizoen de A-selectie komt versterken en daarmee terugkeert op het “oude nest”. De linksbenige verdediger/middenvelder die de gehele jeugdopleiding binnen onze club heeft doorlopen, maakt de overstap van Leeuwarder Zwaluwen naar onze club.

 

De inmiddels 27-jarige Frank speelde, nadat hij in 2014 de overstap van Drachtster Boys naar BCV had gemaakt, nog voor ONT en Leeuwarder Zwaluwen.

 

Frank, wij zijn blij dat wij je weer kunnen begroeten bij onze club. Welkom terug!!

 

Als Technische Commissie zijn wij zeer content met het verloop van de gespreken en de daarin behaalde resultaten.

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors