Nieuwe selectie Drachtster Boys staat en ontvangt SC-Heerenveen

De A- Selectie van Drachtster Boys is rond voor het komende seizoen. Positief is te noemen dat het raamwerk van de huidige selectie ook het komende seizoen in het Drachtster Bos zal zijn te bewonderen. De club wil verder investeren in jonge talentvolle spelers en deze in toenemende mate mogelijkheden bieden zich te ontwikkelen. “Het is fantastisch dat we zelf opgeleide spelers en beloften als Dave Boonstra, Jan Jacob van der Mei, Peter Reinders, Lesley van Loon en Diederick Russchen (na jaar Cambuur) aan de selectie kunnen toevoegen.

 

Het beleid van zoveel mogelijk spelers voor de hoofdmacht zelf opleiden begint zijn vruchten af te werpen. Een succes voor alle betrokkenen in de jeugdopleiding” aldus voorzitter Gijs Lokhorst.

 

Nieuwe spelers voor het komende seizoen zijn Dennis Hoekstra, Kristan Boeree, Robin Zuidema en doelman Desmond Louwerens.

 

Daarnaast bestaat de selectie uit Richard Hamstra, Paul Bergtop, Mark Huizinga, Said Hassan, Ard Veenhof, Aziz Geyik, Marco Haitjema, Rob Schokker, Emile Peters, Thom Zwart, Sander Postma en Stefan Bolt.

 

De staf bestaat uit hoofdtrainer Hans van der Ploeg, assistent trainer Tim Renkema, keeperstrainer Klaas Talsma, verzorger Jeroen van der Meulen, Teamleider Jan de Boer en Teammanager Jack Renkema.

 

Aanstaande zaterdag 30 juni speelt VV Drachtster Boys om 16.00 uur in het Drachtster Bos een thuiswedstrijd tegen de profs van SC-Heerenveen.


Voor nadere informatie:

Gijs Lokhorst

Voorzitter

M:  06-51202970

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors