Wijziging Assistent A-selectie

Voor het seizoen 2018-2019 gaat Tim Renkema het stokje overnemen van Dennis van den Driessche als assistent van de A-selectie. Dennis die afgelopen jaar zijn TC2 diploma heeft behaald gaat als volgende stap in zijn loopbaan als trainer aan de slag bij het eerste elftal van zondag derdeklasser SC Franeker.

 

0618tim renkemaWij willen Dennis allereerst feliciteren met zijn nieuwe uitdaging en willen hem bedanken voor zijn gedrevenheid, inzet en samenwerking. Wij hebben Dennis afgelopen seizoen zien ontwikkelen als trainer en hebben hem als toegevoegde waarde van de A-selectie ervaren.

 

Als opvolger van Dennis hebben wij voor het komende seizoen Tim Renkema vastgelegd. Tim is een jonge en leergierige trainer met een duidelijke voetbalvisie die past binnen de visie van onze club. Tim is reeds in het bezit van zijn TC2 en heeft voor zichzelf een duidelijke ontwikkellijn uitgestippeld.

 

Uit bovenstaande blijkt dat wij niet alleen spelers maar ook trainers een podium willen bieden om zich verder te ontwikkelen in het vakgebied.

 

Jitze Nicolai
Bestuurslid Technische zaken

 

06-52026571

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors