Robin Zuidema nieuwe aanwinst bij VV Drachtster Boys

Het komende seizoen komt de 22- jarige Robin Zuidema de eerste selectie van Drachtster Boys versterken. Op dit moment speelt Zuidema bij VV Gorecht, eerder was hij actief voor de Heracliden.

 

“We zijn zeer blij met de komst van Zuidema. Hij is een snelle en behendige aanvaller die gemakkelijk zijn doelpunten meepakt. Niet in de laatste plaats is Robin een speler die qua persoonlijkheid en karakter bij onze vereniging past. Een echte teamspeler met een absolute meerwaarde” aldus Gijs Lokhorst, voorzitter van VV Drachtster Boys.

 

De nieuwe selectie van VV Drachtster Boys begint vorm te krijgen. Voor het komende seizoen zijn inmiddels onder andere  Richard Hamstra, Rob Schokker, Ard Veenhof, Paul Bergtop, Aziz Geyik, Marco Haitjema, Stefan Bolt, Said Hassan en Thom Zwart vastgelegd. Eerder meldde de club de komst van Dennis Hoekstra van ACV. Harvey Bischop beëindigt zijn imposante loopbaan. Jan Stoker gaat in de B-Selectie voetballen en wordt trainer van JO-15-1.

 

“Een mooie ontwikkeling, brengt als speler ervaring bij de beloften en wordt hoofdtrainer van een belangrijk elftal binnen onze jeugdopleiding” concludeert Lokhorst.

 

Voor nadere informatie:


Gijs Lokhorst, Voorzitter, mobiel 06-51202970

 

 

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors