A-selectie 17/18 krijgt vorm

De A-Selectie van VV Drachtster Boys voor het seizoen 2017-2018 krijgt zo langzamerhand gestalte. In de achterliggende periode hebben de nodige gesprekken plaatsgevonden en deze hebben geleid tot afspraken met spelers.

 

Voor het komende seizoen zijn inmiddels de volgende spelers vastgelegd.

 

Doelmannen Richard Strijker en Emile Peters, verdedigers Richard Hamstra, Sander Postma, Mark Huizinga, Harvey Bischop, Thom Zwart en Paul Bergtop.  Ook is overeenstemming bereikt met de middenvelders Aziz Geyik, Mergim Hana en Willem Jan Talsma. Tenslotte is ook overeenstemming bereikt met de aanvallers Sicco Bouwer, Kevin Bakels, Nezhar Hassan en Rob Schokker.

 

Oud Drachtster Boys-speler Jan Stoker komt het komende seizoen terug van Flevo Boys uit Emmeloord.

 

De gesprekken met diverse andere spelers worden de komende dagen en weken voortgezet. Deze selectie zal het komende seizoen onder leiding staan van de nieuwe hoofdtrainer Hans van der Ploeg uit Groningen.

 

“We zijn als club tevreden met de voortgang die onze technische mensen boeken met de samenstelling van de eerste selectie. Ook de samenstelling van de tweede selectie en Onder 19 heeft grote prioriteit binnen de club. Er is de komende weken nog veel werk aan de winkel” aldus voorzitter Gijs Lokhorst.

a-selectie

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors