Verslag: 'overwintering' A-selectie in Spanje

Het stond al een aantal jaren op het verlanglijstje van de a-selectie en dit jaar was het eindelijk zover. Tijdens de winterstop is er een trainingskamp belegd in Marbella, Spanje.

 

Op 11 januari, in alle vroegte, zijn we met bijna de voltallige selectie naar Eindhoven vertrokken om daarvandaan naar Malaga te vliegen. Helaas moesten we Richard achterlaten omdat zijn paspoort zoek was en de douane kampte met een kapotte printer, waardoor een noodpaspoort  niet kon worden gemaakt. Gelukkig kon hij later op de avond, via Rotterdam, zich bij de groep aansluiten, net op tijd voor onze eerste oefenwedstrijd tegen een Spaanse team uit de regio.

IMG 3516

Vermoeid van de reis en een redelijk hectische busreis naar het veld ( 1 verkeerde afslag en we belandden met de bus op een steeds nauwer wordende bergpad, chauffeur en sommige spelers totaal in de stress geschoten) kwamen we tegenover een redelijk ongeorganiseerde team, dat toch wel een balletje bleek te kunnen trappen. Uiteindelijk waren we veel te sterk en wonnen met 8-2.

IMG 3521

De volgende dag was er door de organisatie  een pittig programma opgesteld. Na een snel ontbijt vertrokken we met de bus naar het trainingsveld waar we onder werkelijk heerlijke weersomstandigheden lekker konden trainen. In de middag gevolgd door een oefenwedsrijd tegen VUC Den Haag. Dit was een tegenstander van een heel ander kaliber, ondanks een groot veldoverwicht wisten we niet te scoren en verloren uiteindelijk met 0-1.

 

De trainer was eerder in Marbella geweest en onder zijn leiding hebben we s avonds het nachtleven van de jetset in Puerto Banus meegemaakt, niet heel goed voor de conditie maar zeker zo goed voor de team binding. Voor verdere details stel ik voor dat jullie de spelers even persoonlijk benaderen…

IMG 3551

De volgende ochtend bleek dat de nacht voor veel spelers iets te lang had geduurd en het ontbijt iets te vroeg was, maar toen de bus om 10 uur klaarstond voor vertrek naar het trainingsveld was (bijna) iedereen op tijd en stond te trappelen om lekker te ballen.

 

Vrijdagmiddag was er tijd om te genieten van het weer aan het strand waar we lekker hebben kunnen beachvoetballen onder het genot van een koel drankje.

 

Uiteindelijk stond op zaterdagochtend de bus alweer om 6 uur klaar voor vertrek naar het vliegveld.

 

Aangekomen in het winterse Eindhoven en een busreis naar Drachten konden we terugkijken op een zeer geslaagd team uitje, zeker voor herhaling vatbaar

Hierbij willen we als gehele selectie het bestuur en de OSDB bedanken voor de medewerking en (financiële) steun om deze reis tot een groot succes te maken.

 

Nogmaals, hartelijk dank

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors