Vrijwilligersavond: 6 oktober

Deze gezellige avond, georganiseerd door bestuur en supportersvereniging, is bedoeld om allen die zich vrijwilliger mogen noemen bij onze vereniging eens in het zonnetje te zetten. Want wij zijn er bijzonder trots op dat zovelen het mogelijk maken dat we met z’n allen onze voetbalactiviteiten kunnen ontplooien bij onze vereniging: jong en oud, man en vrouw, meisje en jongen. Klasse!

 

De vrijwilligersavond vindt plaats op vrijdagavond 6 oktober 2017. Zet deze datum alvast in de agenda! In een ongedwongen sfeer hopen we dan een gezellige avond met elkaar te hebben, waarbij de beentjes zeker van de vloer gaan! Maar waarbij ook de allereerste uitverkiezing van de “vrijwilliger-van-het-jaar”  plaatsvindt. Hoe gaat dat in z’n werk?

 

Via deze link naar ons stemformulier kan iedereen die dat wil de naam noteren van de persoon van wie hij/zij denkt dat deze volledig voldoet aan de criteria om “vrijwilliger-van-het-jaar” te worden. Dat betekent dus dat iemand genomineerd wordt die vrijwilliger is en die zich op bijzondere wijze voor de club inzet. Wat die bijzondere wijze is, dat is aan de inzender van de nominatie. Ook waarom dat zo bijzonder is, is aan de inzender van de nominatie.

 

Uit de ingezonden nominaties (iedereen kan inzenden tot en met zondag 1 oktober) kiest de commissie-vrijwilligersavond Drachtster Boys vijf vrijwilligers die de meeste stemmen kregen. Tijdens de vrijwilligersavond zelf kan iedereen die aanwezig is, uit deze vijf personen de uiteindelijke winnaar kiezen van de uitverkiezing “vrijwilliger-van-het-jaar”.

ACTIVITEITEN

De supportersvereniging organiseert regelmatig sfeerverhogende activiteiten. Houd de agenda dus goed in de gaten.

Contact

Zoek je contact met de supporters-vereniging? Je kunt ons op diverse manieren bereiken.

 

Lid worden?

Het aanmeldformulier vindt je hier

Twitter

Onze sponsors