Geslaagde vrijwilligersavond bij Drachtster Boys

DRACHTEN – Tijdens de eerste vrijwilligersavond van Drachtster Boys, vrijdagavond 18 maart, werd mevrouw Teddy Mulder verkozen tot vrijwilliger van het  jaar. De avond werd door de Supportersvereniging in samenwerking met het bestuur van Drachtster Boys georganiseerd.

 

IMG 1442Zo’n 80 mensen kwamen op de avond af. Zij werden welkom geheten door spelers van de eerste selectie, die de consumptiemuntjes uitdeelden en koffie schonken. Later die avond werden zij achter de bar deels vervangen door bestuursleden, want er wachtte de spelers natuurlijk een derby op zaterdag.

 

Voorzitter Gijs Lokhorst zette vier vrijwilligers in de bloemen. Zij ontvingen de meeste nominaties in de verkiezing ‘Vrijwilliger van het jaar’: de enthousiaste jeugdtrainer Kevin Bloemberg, de overal op de club aanwezige Aldert Kloostra, de onmisbare Jacqueline Rosier en al jarenlang steun en toeverlaat Teddy Mulder. Voorzitter Lokhorst benadrukte nog eens dat álle vrijwilligers binnen de club ertoe doen, en dat deze vier vrijwilligers stonden voor alle andere honderden vrijwilligers binnen de club: we kunnen eenvoudigweg niet zonder ze.

IMG 1418

Na een korte quiz, gewonnen door bestuurslid Hayo Radersma –doorgestoken kaart of een bestuurslid dat zijn klassiekers kent?- ging het aanwezige publiek over tot verkiezing van de vrijwilliger van het jaar. Rond 22.00 maakte Gijs Lokhorst de ‘winnaar’ bekend: Teddy Mulder, al jarenlang actief binnen de vereniging, maar de laatste jaren kennen we haar vooral als ledenadministratrice. En dat is geen eenvoudige opgave binnen zo’n grote vereniging als Drachtster Boys. Teddy Mulder benadrukte overigens dat zij de ledenadministratie niet zou kunnen doen zonder háár steun en toeverlaat, Ane Zijlstra. Waarmee nog maar weer eens zo’n geweldige vrijwilliger werd genoemd…

 

En toen konden aan het einde van de avond de voetjes van de vloer. De eerste vrijwilligersavond van Drachtster Boys werd er een van ontspanning, ontmoeting en waardering. Start van een mooie traditie.

IMG 1405IMG 1406IMG 1409IMG 1418IMG 1419IMG 1420IMG 1422IMG 1425IMG 1427IMG 1428IMG 1430IMG 1433IMG 1438IMG 1442IMG 1446IMG 1450IMG 1451

ACTIVITEITEN

De supportersvereniging organiseert regelmatig sfeerverhogende activiteiten. Houd de agenda dus goed in de gaten.

Contact

Zoek je contact met de supporters-vereniging? Je kunt ons op diverse manieren bereiken.

 

Lid worden?

Het aanmeldformulier vindt je hier

Twitter

Onze sponsors