Alles voor de club/alles foar de klup

De Supportersvereniging Drachtster Boys is de officiële supportersvereniging van VV Drachtster Boys, en is opgericht op 1 april 1969. De supportersvereniging wil de supporters/leden van Drachtster Boys zo veel mogelijk betrekken bij het wel en wee van de voetbalclub. 

Logo supportersvereniging

 

Hiertoe organiseren en ondersteunen wij tal van activiteiten om de onderlinge band binnen Drachtster Boys te verstevigen. En dan gaat het niet alleen om het eerste elftal, maar om alle geledingen binnen de club: Junior League, junioren, senioren, dames/meisjes en zaalvoetbal. De supportersvereniging ondersteunt de club ook financieel door het aankopen van zaken zoals een scorebord, geluidsinstallatie en dug outs.

De supportersvereniging is weliswaar nauw verbonden met Drachtster Boys, maar is een zelfstandige vereniging. Graag willen we een gezellige vereniging vormen van enthousiaste Drachtster Boys mensen. Hoe meer leden, hoe meer activiteiten door ons georganiseerd kunnen worden. De supportersvereniging telt circa 130 leden.

 

Lid worden?

Het aanmeldformulier vindt je hier

ACTIVITEITEN

De supportersvereniging organiseert regelmatig sfeerverhogende activiteiten. Houd de agenda dus goed in de gaten.

Contact

Zoek je contact met de supporters-vereniging? Je kunt ons op diverse manieren bereiken.

 

Lid worden?

Het aanmeldformulier vindt je hier

Twitter

Onze sponsors