Supportersvereniging

Privacy verklaring Supportersvereniging

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG nieuwe Europese privacywetgeving). In onderstaand document staat beschreven wat dit betekent voor de persoonsgegevens welke bekend zijn bij de Supportersvereniging.

Lees meer...

Zaterdag 21 april Live muziek!

Zaterdag 21 april na afloop van de wedstrijden van 14:30 uur hebben we een gezellige derde helft. Speciaal voor onze gasten uit Leeuwarden hebben we een voor hun bekende zanger geregeld.

Lees meer...

Vrijwilligersavond: 6 oktober

Deze gezellige avond, georganiseerd door bestuur en supportersvereniging, is bedoeld om allen die zich vrijwilliger mogen noemen bij onze vereniging eens in het zonnetje te zetten. Want wij zijn er bijzonder trots op dat zovelen het mogelijk maken dat we met z’n allen onze voetbalactiviteiten kunnen ontplooien bij onze vereniging: jong en oud, man en vrouw, meisje en jongen. Klasse!

Lees meer...

Zaterdag 11 maart LIVE MUZIEK!

In de kantine van Drachtster Boys is het altijd goed toeven. Maar zaterdag 11 maart december vanaf ong. 16:15 uur wordt het er nog gezelliger dan anders... Waarom?

Lees meer...

Zaterdag 3 december LIVE MUZIEK!

In de kantine van Drachtster Boys is het altijd goed toeven. Maar zaterdag 3 december vanaf ong. 16:30 uur wordt het er nog gezelliger dan anders... Waarom?

Lees meer...

Alles voor de club/alles foar de klup

De Supportersvereniging Drachtster Boys is de officiële supportersvereniging van VV Drachtster Boys, en is opgericht op 1 april 1969. De supportersvereniging wil de supporters/leden van Drachtster Boys zo veel mogelijk betrekken bij het wel en wee van de voetbalclub. 

Lees meer...

Zaterdag 22 oktober LIVE MUZIEK!

In de kantine van Drachtster Boys is het altijd goed toeven. Maar zaterdag 22 oktober vanaf 17.30 uur wordt het er nog gezelliger dan anders... Waarom?

Lees meer...

Overhandiging cheque bonnenboekjesactie

De bonnenboekjesactie van de Supportersvereniging heeft 8.100 euro opgebracht. Een cheque met dat bedrag is voorafgaande aan de wedstrijd Drachtster Boys overhandigd aan voorzitter Gijs Lokhorst.

Lees meer...

Supportersvereniging: deelnemers bonnenboekjesactie bedankt!

Langs deze weg willen wij een ieder bedanken die heeft meegeholpen aan het succes van de actie. De netto-opbrengst is nog niet helemaal bekend maar de adverteerders spreken van een groot succes.

Lees meer...

Inleveren bonnenboekjes

Op de familiedag hebben al veel leiders en spelers de opbrengst van de door hun verkochte bonnenboekjes ingeleverd. Er zijn echter nog veel teams die dit nog niet hebben gedaan. Aanstaande zaterdag 11 juni bieden wij hiervoor nog een extra mogelijkheid, dit is op het zelfde tijdstip waarbij alle leiders hun materiaal, ballen etc. dienen in te leveren.

Lees meer...

ACTIVITEITEN

De supportersvereniging organiseert regelmatig sfeerverhogende activiteiten. Houd de agenda dus goed in de gaten.

Contact

Zoek je contact met de supporters-vereniging? Je kunt ons op diverse manieren bereiken.

 

Lid worden?

Het aanmeldformulier vindt je hier

Twitter

Onze sponsors