Opgave Winterboarding 2015

Op 3 januari 2015 is het weer zover… Dan vindt het 6e Drachtster Boys Winterboardingtoernooi plaats. Na het succesvolle eerste lustrum van afgelopen jaar, gaan we dit jaar gewoon verder. Op 3 januari vanaf 10 uur in Sporthal De Drait maken A en B junioren dames en senioren van Drachtster Boys onderling uit wie de trotse drager van de AB-Schaal wordt!

 

DE AANMELDINGEN ZIJN GEOPEND


In de kantine liggen de inschrijvingsformulieren al voor je klaar en ook via de site kun je je inschrijven. Als je dat laatste wilt doen, druk dan dit formulier (dit formulier zullen wij ook verspreiden onder de teams) af, vul hem in en lever hem in in de box in de kantine.Je kan ook een scan maken van je ondertekende inschrijfformulier en deze toesturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit jaar willen we een paar plekken reserveren voor oud-leden, maar spelende leden hebben natuurlijk wel voorrang. Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!

 

Twitter @Winterboarding

Onze sponsors