Winterboarding 2016: komende zaterdag

Nog even en dan is het weer zo ver, de 7e editie van het Winterboardingtoernooi om de AB Schaal! Deze vindt plaats op zaterdag 9 januari 2016 in sporthal de Drait.

 

Het belooft een spannende en sportieve dag te worden. Alle spelers kunnen lekker aan de bak. Alle teams spelen wedstrijden van 15 minuten. Alle informatie daarover vind je hier:

 

Teamindeling

 

Wedstrijdschema

 

WB2014 2

30 minuten voor de eerste wedstrijd van jouw team dien je je te melden bij de inschrijftafel. De eerste van het team die zich meldt krijgt een tasje voor het hele team. Hierin zitten shirts en de consumptiebon voor de stamppot. Daarnaast krijgt elke deelnemer een tegoedbon van ‘Leffel’  aangeboden, deze zit ook in het tasje.

 

Vergeet niet om je witte Drachtster Boys-shirt mee te nemen!

Het is natuurlijk belangrijk dat je wel je Drachtster Boys shirt meeneemt. Heb je die niet meer om wat voor reden ook neem dan een wit shirt mee.

 

Programma

De poulewedstrijden duren van 12.30 uur tot omstreeks 19.00 uur. Omstreeks 19:00 uur beginnen de onderlinge finales, met de grote finale om 19.45 uur. Na de finale is er gelegenheid tot douchen waarna de prijsuitreiking zal plaatsvinden om 21.00 uur in de kantine.

 

Stamppotbuffet

Ook deze winterboarding is er weer de traditionele stamppot. Echter deze keer doen we niet de stamppot na het toernooi, maar tijdens. Dat betekent dat je vanaf 18.30 uur je portie stamppot kan gaan eten in de kantine, na het eten beginnen de finales.    

 

Feestavond

Zodra het toernooi is afgelopen, zal DJ Mark van der Graaf het feest opgang brengen in de kantine met zijn muziek.

Mocht je op het laatste moment niet mee kunnen doen om de een of andere reden, laat het dan even weten en mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter @Winterboarding

Onze sponsors