Berichten

Teamindelingen Winterboarding 2018

Op 13 januari 2018 is het weer zover… Dan vindt het 9e Drachtster Boys Winterboardingtoernooi plaats. De team- en pouleindelingen zijn bekend en vindt je in onderstaande pdf.

Lees meer...

Opgave Winterboarding 2018

Op 13 januari 2018 is het weer zover… Dan vindt het 9e Drachtster Boys Winterboardingtoernooi plaats. Dit spannende maar ook beregezellige mixtoernooi zal wederom plaats vinden in Sporthal de Drait. Ook dit jaar zal er worden gestreden om de felbegeerde ABschaal en de traditionele badjassen.  Uiteraard  wordt dit toernooi afgesloten met een knalfeest met DJ. Daarnaast zijn er door de nieuwe organisatie ook een aantal nieuwe elementen toegevoegd aan dit toernooi. Laat je verassen, en……..

Lees meer...

Voorbereidingen Winterboarding

De voorbereidingen voor het Winterboardingtoernooi 2018 zijn in volle gang. Binnenkort kun je je weer inschrijven voor dit jaarlijks terugkerende toernooi, dat in 2018 op zaterdag 13 januari gehouden zal worden.

Lees meer...

Winterboarding 2016: komende zaterdag

Nog even en dan is het weer zo ver, de 7e editie van het Winterboardingtoernooi om de AB Schaal! Deze vindt plaats op zaterdag 9 januari 2016 in sporthal de Drait.

Lees meer...

Winterboarding 2016: inschrijving sluit woensdag!

Attentie leden van Drachtster Boys, senioren en A- en B-junioren wel te verstaan: je hebt nog een paar dagen om je in te schrijven voor het leukste toernooi van 2016: het Winterboarding-toernooi.

Lees meer...

Winterboarding 2016: schrijf je nu in!

Winterboarding komt er weer aan! Meedoen? Print het onderstaande formulier uit, vul het in en lever in bij de kantine.

Lees meer...

Winterboarding 2016: inschrijving opent binnenkort

Ook 2016 wordt weer afgetrapt met het Winterboardingtoernooi, de inschrijving opent binnenkort. Jij doet toch weer mee?

Lees meer...

Oproep Oproep !!!

Kom aanstaande zaterdag naar het enige echte Drachtster Boys ‘Septemberfest’!!
Onder het genot van de traditionele bratwürst,  bier en dansmuziek maken we er een gezellig feest van! De opbrengst komt ten goede aan ons winterboarding toernooi dat de komende winter weer gaat plaatsvinden.

Lees meer...

Winterboarding 2015 weer groot succes

Op zaterdag 3 januari was het weer zo ver: de 6editie van de Winterboarding werd gehouden in Sporthal De Drait. De jaarlijkse strijd om de AbSchaal is inmiddels een echte traditie geworden.

Lees meer...

Opgave Winterboarding 2015

Op 3 januari 2015 is het weer zover… Dan vindt het 6e Drachtster Boys Winterboardingtoernooi plaats. Na het succesvolle eerste lustrum van afgelopen jaar, gaan we dit jaar gewoon verder. Op 3 januari vanaf 10 uur in Sporthal De Drait maken A en B junioren dames en senioren van Drachtster Boys onderling uit wie de trotse drager van de AB-Schaal wordt!

Lees meer...

Twitter @Winterboarding

Onze sponsors