ON Groningen VR1 doorbreekt VIOD hegemonie in A categorie VR finale Diamant/BINNEN toernooi

DRACHTEN - Zaterdagavond was het de tijd voor de grote finale avond voor de vrouwen in de A categorie. In 2 poules werden er per team eerst 3 wedstrijden gespeeld.

1224 diamant binnen toernoo finaleavond1

In poule A1 had Eredivisionist Drs.Vijfje het lastig in de 1e 2 wedstrijden tegen ON Groningen en St.Annaparochi. Beide wedstrijden werden gelijk gespeeld terwijl ON Groningen wel 2 wedstrijden wist te winnen. Dus gingen zij naar de finale.

1224 diamant binnen toernoo finaleavond3

In poule A2 won VIOD VR1 hun 1e wedstrijd nipt van Nw Roden, overduidelijk van Lwd.Zwaluwen en dus moest de laatste wedstrijd tegen VIOD VR2 uitsluitsel geven over wie naar de finale ging. In deze wedstrijd werd duidelijk dat de meiden van VIOD VR2 hun 'kruit verschoten' in de MO19 categorie. Nw Roden won 2 wedstrijden en ging naar de kleine finale tegen Drs.Vijfje. In deze kleine finale werd er niet gescoord dus penaltys. 3 om 3. Helaas voor Nw Roden misten zij er eentje en werden de vrouwen van Drs.Vijfje 3e.

1224 diamant binnen toernoo finaleavond4

De finale tussen VIOD en ON Groningen werd een prooi voor de dames ut Grun. De winst van 2-1 was voor hun voldoende. Een mooie spannende finale aan het einde van 8 dagen/avonden Diamant/BINNEN toernooi.

1e plek ON Groningen VR1

2e plek VIOD VR1

3e plek Drs.Vijfje VR1

1224 diamant binnen toernoo finaleavond6

Foto's: Romke Visser

CONTACT TOERNOOICOMMISSIE

Mail diamanttoernooi@drachtsterboys.nl

Contactpersoon Cor Kramp (06-51823925)

 

Snij Noord hal, drachten

 

VOLG ONS

DT-Twitter

Twitter @Diamanttoernooi

Onze sponsors