VIOD zaal VR1 wint finale van Diamant Binnen toernooi

DRACHTEN - Werd het de vooraf gedachte finale van het Diamant BINNEN toernooi? Voor een aantal wel maar ook voor velen niet.

 

De 3 eredivisie teams, Drs. Vijfje, Dr.Boys en Nw.Roden hadden het nakijken. VIOD zaal VR1 (mogelijk volgend seizoen ook in de Eredivisie) werd de terechte winnaar van het toernooi in de A categorie.

 

In poule A1 was het n strijd tussen Nieuw Roden VR1 en VIOD zaal VR1 wie doorging naar de finale. Leeuwarden Zwaluwen VR1 speelde een bijrol maar Nieuw Roden VR2 kon nog roet in het eten gooien door in de laatste wedstrijd te winnen van VIOD zaal VR1, hetgeen niet gebeurde. VIOD zaal VR 1 naar de finale en Nieuw Roden VR1 naar de kleine finale.

 

In Poule A2 kon het hoog in geschatte Blue Army(HTC) VR1 de verwachting niet waar maken. Alleen tegen St.Annaparochie werden de punten gescoord maar verder verlies tegen Drs.Vijfje en Dr.Boys. Omdat Dr.Boys verloor van Drs.Vijfje werden zij 2e in de poule en daarom geplaatst in de kleine finale. Drs.Vijfje VR1 werd de verrassende winnaar en mocht het in de finale opnemen tegen VIOD VR1.

>1220 Diamant NwRoden-Dr.Boys kleine finale

In de kleine finale won Nieuw Roden VR1 met 2-0 van Drachtster Boys en werd daardoor 3e.

 

1220 Diamant BekerDe finale tussen VIOD zaal VR1 en Drs.Vijfje VR1 was spannend zonder mooi voetbal. Een gelijkspel hing in de lucht en dat werd het ook, dus penalty’s. Ieder 3 stuks. De 1e werd gemist door Drs.Vijfje en daardoor was het voor VIOD een 'koud' kunstje om de felbegeerde wisseltrofee te winnen, alhoewel keepster Anna Reitsma daarvoor wel 4 penalty’s moest stoppen. Iets te vroeg uitkomen betekende overnemen van de strafschop. De zenuwen werden door de VIOD keepster in bedwang gehouden en zodoende won VIOD zaal VR1 de beker en de 1e prijs.

 

Foto’s  Romke Visser te bekijken via onderstaande link:
https://goo.gl/photos/1oxbAsEqEutYCnr67

1220 Diamant VIOD winnaar Acat 2016

CONTACT TOERNOOICOMMISSIE

Mail diamanttoernooi@drachtsterboys.nl

Contactpersoon Cor Kramp (06-51823925)

 

Snij Noord hal, drachten

 

VOLG ONS

DT-Twitter

Twitter @Diamanttoernooi

Onze sponsors