Sv Marum VR1 wint Diamant BINNEN toernooi B categorie

DRACHTEN - De 8 teams die doorgedrongen waren tot de finale ronde van het Diamant/BINNEN toernooi 2016 maakten er een spannende avond van.


Na 2 wedstrijden in poule B1 gingen Broekster Boys VR1 en sv Marum VR1 aan kop met ieder 4 punten en het zelfde doelsaldo. De laatste wedstrijd zou dus uitsluitsel geven wie er in de finale kwam. Vv Opende VR1 won hun laatste wedstrijd van Broekster Boys en ging daardoor naar de kleine finale. Marum won van  WTTC/Udiros VR1 en ging naar de finale.

1219 Diamant vv Opende

In poule B2 was het spannend tot de laatste wedstrijd die ONB Vr 1 moest winnen om door te kunnen gaan naar de finale. WTTC/Udiros VR2 gaf behoorlijk tegenstand maar uiteindelijk wist ONB te winnen en werd dus finalist. De nummer 2 werd Beilen Fitboys die daardoor de kleine finale gingen spelen tegen Opende VR1. Opende won overtuigend en werd 3e .

1219 Diamant ONB

De finale tussen sv Marum VR1 en ONB VR1 ging lang gelijk op totdat een speelster van ONB geel kreeg wegens haken van een tegenstander. Met nog 7 minuten op de klok scoorde Marum uit deze overtal situatie en gaf dit niet meer uit handen. Kortom sv Marum VR de nummer 1 voor het 2e jaar op rij en ONB VR1 de nummer 2.

1219 Diamant sv Marum

 

Foto’s Romke Visser finalavond B-Catetegorie:
https://goo.gl/photos/R3J7HZnwHysEpYXA9

 

CONTACT TOERNOOICOMMISSIE

Mail diamanttoernooi@drachtsterboys.nl

Contactpersoon Cor Kramp (06-51823925)

 

Snij Noord hal, drachten

 

VOLG ONS

DT-Twitter

Twitter @Diamanttoernooi

Onze sponsors