Specials

Teamindelingen Winterboarding 2018

Op 13 januari 2018 is het weer zover… Dan vindt het 9e Drachtster Boys Winterboardingtoernooi plaats. De team- en pouleindelingen zijn bekend en vindt je in onderstaande pdf.

Lees meer...

ON Groningen VR1 doorbreekt VIOD hegemonie in A categorie VR finale Diamant/BINNEN toernooi

DRACHTEN - Zaterdagavond was het de tijd voor de grote finale avond voor de vrouwen in de A categorie. In 2 poules werden er per team eerst 3 wedstrijden gespeeld.

Lees meer...

Teams VIOD winnen MO17 en MO19 categorie tijdens het Diamant BINNEN toernooi

DRACHTEN - Zaterdag 23 december was het de tijd voor de MO17 en MO 19 teams om in hun categorie het Diamant BINNEN toernooi te spelen. Er werd suprematie ten toon gespreid door beide teams van VIOD.

Lees meer...

Drachtster Boys VR4 gelukkige winnaar van B cat. Diamant BINNEN toernooi

DRACHTEN - De finale avond van het Diamant BINNEN toernooi voor de B categorie Vr. startte ietwat ongelukkig. Het scorebord liet zich van zijn slechtste kant zien, kortom het liet zich niet zien. Twee vrijwilligers van de KV Drachten zorgden voor een perfecte oplossing zodat er weer een scorebord (van buiten) was. Het toernooi kon dus van start.

Lees meer...

Onverwachte plaatsing voor finale`s van ONT/Rottevalle VR1 en Lwd.Zwaluwen VR1

DRACHTEN - Donderdagavond 21 december waren de laatste poule wedstrijden in de A categorie vrouwen van het Diamant BINNEN Toernooi. In poule A3 werd BBC VR 1 tercht nummer 1 echter zij konden niet spelen op de finale avond vandaar dat de verrassende nummer 2 , ONT/Rottevalle VR1 plotseling als poule winnaar uit de bus kwam. De nummer 2 werd dan Lwd.Zwaluwen VR1. Beide ploegen zien we zaterdag terug.

Lees meer...

HFC`15 uit Hoogkerk en WTTC-Udiros VR2 winnaars 2e avond B cat.

In poule B3 was geen sprake van twijfel. HFC`15 VR1 won iedere wedstrijd en stelde zich voor als titelkandidaat. Alleen vv Opende VR1 kon ook blijven winnen totdat ze HFC tegen kwamen. Ze verloren met 2-0 en werden uiteindelijk verdienstelijk 2e in de poule, dus ook door naar de finaleronde op vrijdagavond 22 december.

Lees meer...

ON Groningen en Drs.Vijfje poule winnaars A categorie avond Diamant BINNEN toernooi

DRACHTEN - Dinsdagavond was de 1e avond van de A categorie vrouwen bij het Diamant BINNEN toernooi. In poule A1, zeg maar de Eredivisie poule, was Drs. Vijfje VR1 oppermachtig. Zij wonnen al hun 3 duels met een ogenschijnlijk gemak.

Lees meer...

1e Avond B categorie VR. is een dubbelslag voor SC Franeker

DRACHTEN - Maandagavond 18 december startte het Diamant BINNEN toernooi voor de B categorie vrouwen. In poule B1 was het een slow start van het 4e team van Dr.Boys maar daarna gingen de vrouwen als een speer.

Lees meer...

Superieur VIOD MO 15 wint Diamant BINNEN toernooi

DRACHTEN - Zaterdag 16 december was de start van het Diamant BINNEN toernooi met de categorie MO-13. 6 ploegen streden om de ereplaatsen in een halve competitie. Het bleef tot de laatste ronde spannend.

Lees meer...

Opgave Winterboarding 2018

Op 13 januari 2018 is het weer zover… Dan vindt het 9e Drachtster Boys Winterboardingtoernooi plaats. Dit spannende maar ook beregezellige mixtoernooi zal wederom plaats vinden in Sporthal de Drait. Ook dit jaar zal er worden gestreden om de felbegeerde ABschaal en de traditionele badjassen.  Uiteraard  wordt dit toernooi afgesloten met een knalfeest met DJ. Daarnaast zijn er door de nieuwe organisatie ook een aantal nieuwe elementen toegevoegd aan dit toernooi. Laat je verassen, en……..

Lees meer...

Twitter

Onze sponsors