Gezocht: begeleiders voor jeugdscheidsrechters

'Plan C', het plan waarmee Drachtster Boys het tekort aan scheidsrechters bij pupillenwedstrijden wil tegengaan, is een succes. Iedere week worden zoveel mogelijk thuiswedstrijden bij de E- en F-pupillen door een C-junioren gefloten, en sommige leden hebben al aangegeven hiermee door te willen gaan.

 

10614277 718537398221746 8283675846525175869 nProbleem is wel dat er een tekort dreigt te ontstaan aan begeleiders voor deze scheidsrechters. Het is voor onze jeugdleden namelijk wel een geruststelling als ze vlak voor de wedstrijd worden opgevangen door een volwassene, die hen rond de wedstrijd begeleidt. Zo krijgen ze een veilig gevoel en weten ze waar en bij wie ze moeten zijn.

 

We zoeken dus mensen die op zaterdag een uurtje 1 of 2 junioren hierin willen begeleiden.  Mochten we niet genoeg begeleiders vinden, dan zal daarvoor teruggevallen worden op leiders, of ouders van de scheidsrechter. Liever doen we dus een beroep op anderen binnen de vereniging, die hun ervaring en expertise willen delen met een nieuwe generatie jeugdscheidsrechters. Je kunt je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

webshop-drachtsterboys

Scheidsrechterscursus

Ben jij geboren voor de fluit en heb je interesse in een scheidsrechterscursus? Lees hier meer.

 

VOETBAL.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en ontwikkelingen in scheidsrechterland? Ga dan snel naar voetbal.nl.

Twitter

Onze sponsors