70 jaar scheidsrechterservaring bij Drachtster Boys

Ze kwamen elkaar niet voor het eerst tegen als scheidsrechter bij de Boys. Pieter van den Berg (links) en Bram Postmus (rechts). Maar gisteren realiseerden ze zich dat ze beiden al 35 jaar op het veld staan.

 

Bram floot gisteren E9, Pieter E10. Bram: "vijfendertig jaar geleden begonnen wij samen als scheidsrechter. We waren daarvoor gevraagd door Ben Siemerink en Schelte van der Wal. En we vinden het nog steeds gaaf om te doen". 

0830 70 jaar scheidsrechterservaring

De heren laten het niet bij fluiten alleen. Bram is onder meer ook nog actief voor de Supportersvereniging, Pieter zat onder andere in de organisatie van Drachtster Boys-Cambuur en toont zich niet te beroerd om bijvoorbeeld de vlag te hanteren tijdens een wedstrijd van MA1.

 

De club mag zich gelukkig prijzen met deze twee kanjers. Wil jij ook een vrijwilliger voordragen voor de site, tip dan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. En meld je vooral ook aan als scheidsrechter, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

webshop-drachtsterboys

Scheidsrechterscursus

Ben jij geboren voor de fluit en heb je interesse in een scheidsrechterscursus? Lees hier meer.

 

VOETBAL.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en ontwikkelingen in scheidsrechterland? Ga dan snel naar voetbal.nl.

Twitter

Onze sponsors