Luitzen Nijboer hoofdtrainer bij Drachtster Boys

VV Drachtster Boys heeft Luitzen Nijboer met onmiddellijke ingang benoemd tot hoofdtrainer van de A-Selectie van VV Drachtster Boys.

Lees meer...

Drachtster Boys Voetbalquiz 2019

Het is zover! Op zaterdag 23 november gaan we weer los: De Drachtster Boys Voetbalquiz! Met nieuwe, verbeterde vragen en nieuwe speelronden zijn wij er weer klaar voor. Meld je daarom snel aan en reserveer een tafeltje!

Lees meer...

Gifbeker moet tot de bodem leeg...

DRACHTEN - Drie van de vier eerste competitieduels verloren, een op non-actief gestelde hoofdtrainer: je zou verwachten dat het einde van de misère bij het eerste elftal van Drachtster Boys nu wel bereikt zou zijn. Het tegendeel bleek waar: de thuiswedstrijd tegen Balk, tot dat moment rodelantaarndrager van de eerste klasse E, ging jammerlijk verloren (1-3) en een onzekere herfstperiode trad in.

Lees meer...

JO17-3: een overwinning die telt

FRIESCHEPALEN - Zaterdagochtend. Nu niet al te vroeg verzamelen we voor de uitwedstrijd tegen RWF in Frieschepalen. Met een bijna compleet elftal gaan we daar voetballen. We missen alleen Marc door een blessure, verder zijn we compleet. Het zonnetje schijnt weer heerlijk. Prima voetbalweer en voor de supporters die elke week meegaan lekker om langs de lijn te staan.

Lees meer...

Drachtster Boys verliest van zichzelf

DRACHTEN - Natuurlijk: de beste stuurlui staan aan wal, en honderd supporters betekent honderd wijze inzichten in speelwijze en tactiek, maar menigeen verzuchtte tijdens de zeer matige voetbalwedstrijd van Drachtster Boys tegen Noordscheschut: “Wat voor systeem spelen ze nou eigenlijk?!” In een zeer teleurstellende wedstrijd verloor Drachtster Boys vooral van zichzelf, en hoewel ook Noordscheschut weinig aanspraak kon maken op de overwinning smokkelde het uiteindelijk via een klutsbal in het strafschopgebied drie punten mee naar huis.

Lees meer...

Eerste driepunter voor JO17-2

DRACHTEN - De 3 beker wedstrijden werden vooral benut om aan elkaar te wennen in de nieuwe samenstelling. Vorige week startte de competitie en wist JO17-2 een punt mee naar huis te slepen. Vandaag speelde ze hun eerste thuiswedstrijd tegen SC Joure JO17-2.

Lees meer...

JO17-3 wint uit in Harkema

HARKEMA - In de vroege ochtend van 28 september staat er voor ons een uitwedstrijd tegen Harkema-Opeinde JO17-1 op het programma. In alle vroegte 07.40 vertrekken we richting Harkema. Zonder 2 niet fitte spelers en een uitgeleende keeper, vertrekken we met 14 spelers van ons eigen team. Het zonnetje schijnt heerlijk, dus prima voetbalweer om er een mooie pot van te maken.

Lees meer...

Drachtster Boys JO15-2 wint na goed begin van LAC Frisia 1883 JO15-2

DRACHTEN - Het was een regenachtig weekend, maar op zaterdag om 9:00 uur was het nog droog op veld B, en zelfs de zon liet zich nog even zien. DB JO15-2 had de eerste thuiswedstrijd in de competitie tegen de Leeuwarders van LAC Frisia. De vraag was of JO15-2 zijn ongeslagen status ook vandaag kon handhaven!

Lees meer...

Sportieve revanche Drachtster Boys

OOSTWOLD - Na het sneue verlies in de openingswedstrijd thuis tegen Blauw Wit ’34 wachtte Drachtster Boys de vooraf als lastig ingeschatte uitwedstrijd tegen het Oostwolder Pelikaan S, een ploeg die in razend tempo de afgelopen voetbaseizoenen opklom van de vijfde klasse zaterdag naar de eerste klasse. Een ploeg met technisch vernuft, fysiek sterk en met duidelijke titelaspiraties. Het beloofde dus een spannende pot voetbal te worden in een nat en winderig Oostwold.

Lees meer...

Teleurstellend gelijkspel JO17-3

Na 2 winstpartijen en een verlies in de bekerronde gingen we met een goed gevoel de 1e competitie ronde in. Ook nu weer met 2 geleende spelers Robert en Jesse en een nieuwe aanwinst voor het team Festiem stonden we er om 12:30 helemaal klaar voor.

Lees meer...

zv1 hoofdsponsors

 

Verslagen

scheidslijn

Ondanks prima 1e helft verliest Drachtster Boys/HR Piping

14 okt

Na een indrukwekkende 1 minuut stilte ter nagedachtenis aan het deze week overleden erelid van Drachtster Boys, de heer Roel Gjaltema, ging de wedstrijd van start met een sterk naar voren spelend en druk zettend Drachtster Boys/HR Piping. Een en ander resulteerde in de 3e...

scheidslijn

Vrouwen Drachtster Boys/HR Piping revancheren zich door overwinning op KTP Nieuw Roden VR1

06 okt

DRACHTEN - Waren er revanchegevoelens jegens KTP Nieuw Roden vrijdagavond in de SNIJ Noordhal? Zeker niet! Natuurlijk staan de wedstrijden tegen KTP altijd bol van spanning, emotie en veel doelpunten maar deze keer namen de vrouwen van coach Symen Abe Hoekstra revanche op zichzelf. De...

scheidslijn

Meer verslagen
30 sept Terecht verlies Drachtster Boys/HR Piping VR1 tegen koploper
23 sept ‘Magere’ overwinning van Drachtster Boys/HR Piping tegen Exstudiantes Zwolle/Schuurman Bouwadvies VR1
16 sept Prima seizoensouverture vrouwen Drachtster Boys/HR Piping
25 juni Drachtster Boys/HR Piping Vr 1 wint Midsimmercup
16 apr Winst Drachtster Boys HR Piping VR1 tegen Os Lusitanos maar geen Play-offs
08 apr Zaalvrouwen 1/HR Piping heeft play-offs niet in eigen hand
24 mrt Wonderen bestaan niet, doelpunten wel. Drachtster Boys/HR Piping VR1 wint met 6-2 van Futsal Apeldoorn VR1
17 mrt Bizarre (voorlopige?) ontknoping bij Zaalvrouwen 1/HR Piping-Drs. Vijfje

 

zv1 co-sponsors

Nieuws

scheidslijn

Zaalvrouwen 1 2019/2020: Selectie en staf

25 sept

Ook dit seizoen speelt Zaalvrouwen 1 op het hoogste niveau: de landelijke Eredivisie. De thuiswedstrijden worden op de vrijdagavond in de Snij Noord Hal in Drachten gespeeld.

scheidslijn

Selectie Drachtster Boys/HR Piping 1 2019-2020 bekend

05 juli

De Drachtster dames hebben 5 nieuwe selectie speelsters toegevoegd. Amber Werkman en Marije Procee komen over van Avanti, Simone Hofer van vv De Walden en Benthe Huijsman van Hovocubo. Verder is het talent uit de eigen jeugd, Mellanie Elzinga, toegevoegd aan de selectie van trainer/coach...

scheidslijn

Meer nieuws
20 mrt Europees vrouwen zaalvoetbaltoernooi in Drachten 26 t/m 29 maart
13 mrt Zaalvrouwen trainer Drachtster Boys verlengt contract
23 feb Snertactie tbv Eurowft2018
09 feb Drachtster Boys zaalvrouwen doen aan CrowdFunding voor toernooi!!!
06 feb Interland zaalvrouwen Nederland-Finland in Drachten
26 nov Loting 2nd European Women’s Futsal Tournament
13 okt Paviljoen de Leyen mede hoofdsponsor Drachtster zaalvrouwen
16 sept Nieuwe start voor Nationaal Vrouwenzaalteam

webshop-drachtsterboys

zaalvrouwen 1 2018-2019

Twitter @DFTda1

Onze sponsors