Indelingen teams 2018-2019

De teamindelingen voor het seizoen 2018-2019 zijn bekend. Via deze weg wordt de voorlopige indeling voor alle teams van Drachtster Boys bekend gemaakt.

 

De afgelopen periode zijn verschillende personen binnen Drachtster Boys bezig geweest om de indeling met grote zorgvuldigheid samen te stellen. Hoofd Opleidingen en Technisch coördinatoren hebben met de input van de trainers en leiders geprobeerd om alle leden zoveel mogelijk op hun eigen niveau in te delen. Plezier in het voetbal en als voetballer beter worden/presteren is daarbij het uitgangspunt. Ook is het mogelijk dat er een voorkeur is opgegeven om bij elkaar in het team te blijven.

Het is niet te voorkomen dat er keuzes zijn gemaakt waarvan wij achteraf zeggen dat we dit anders hadden moeten doen. De gehanteerde indelingsmethode is verdedigbaar, maar waar mogelijk zijn we altijd op zoek naar verbeteringen.

 

Voorlopige indeling

Het gaat om een voorlopige indeling. Zowel voor aanvang als tijdens het seizoen kunnen we de samenstelling wijzigen als daar op basis van clubbelang of de ontwikkeling van spelers aanleiding voor is.

 

Hoewel deze indeling met zorgvuldigheid is samengesteld, zijn er mogelijk fouten in geslopen. In dat geval verzoeken wij u zich te wenden tot het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook andere vragen kunnen naar dit mailadres gestuurd worden. Alle reacties worden eerst verzameld voordat we tot aanpassing overgaan.

 

Aanvullende informatie

 

MO- en vrouwenteams
Indeling volgt later deze maand

 

JO12
Dit seizoen introduceren we bij de indeling een nieuwe categorie, namelijk de JO12. Binnen onze vereniging wordt dit gefaeerd ingevoerd. Na de diverse wijzigingen van het vorige seizoen organiseert de KNVB nu ook een aparte competitie voor de O12-categorie met als doel het spelplezier te verhogen. Deze spelers blijven actief op een half veld en gaat dan 8 tegen 8 spelen. In de bijgevoegde ‘Infographic’ staat een opsomming van alle wijzigingen. De teamopgave voor O12 is in overleg met de leiders gedaan.

 

JO11
Ook alle JO11 teams gaan spelen volgens de nieuwe regels spelen zoals die bij JO12 (zie hierboven) toegepast worden.

 

JO10
Voor de JO10 is de wijziging dat de wedstrijden op een kleiner veldformaat gespeeld worden. Dus zoals nu de JO9 al gewend is, wordt op een kwart veld 6 tegen 6 gespeeld. Binnen deze categorie worden er geen uitslagen binnen de competitie zichtbaar.

 

Na deze publicatie gaan we op zoek naar trainers en leiders voor de teams waarbij dit niet ingevuld is. Spontane aanmeldingen kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik op de documenten om ze te openen:

 

pdfSpelregels 8 tegen 8

pdfIndeling JO8 - JO9 - JO10

pdfIndeling JO11 - JO12 - JO13

pdfIndeling JO15

pdfIndeling JO17

pdfIndeling JO19

pdfsenioren_tot_en_met_8.pdf

pdfmeisjes_dames.pdf

 Indeling zaalvoetbal heren 2018-2019.pdf

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors