Teamindelingen 2017-2018

De, voorlopige, teamindelingen voor het seizoen 2017-2018 zijn bekend. Zoals eerder aangekondigd, wordt via deze weg, voor zover bekend de definitieve teamindeling voor alle teams van Drachtster Boys bekend gemaakt.

 

De afgelopen periode zijn verschillende mensen binnen Drachtster Boys bezig geweest om de indeling met grote zorgvuldigheid samen te stellen. Hoofd Opleidingen, de trainers technisch coördinatoren en leden van de Hoofdcommissie Technische zaken hebben daarbij geprobeerd om alle leden zoveel mogelijk op hun eigen niveau in te delen. Plezier in het voetbal is daarbij het uitgangspunt geweest.

 

De komende periode is het de bedoeling dat alle teams worden voorzien van voldoende trainers en leiders. Om dit uiteindelijk te kunnen realiseren is het van groot belang dat ouders en andere betrokkenen aangeven dat ze beschikbaar zijn als trainer of leider. Dat kan via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Spelers van de verschillende teams zullen de komende periode verder op de hoogte worden gesteld via de trainers/ leiders van de betreffende teams

 

Om zoveel mogelijk duidelijkheid te scheppen is er voor enkele categorieën aanvullende informatie.

 

Namens het bestuur, trainers en leiders alvast veel plezier en succes toegewenst voor het komende jaar.

 

Teamindelingen 2017-2018:

pdfVoorlopige indeling JO19

pdfVoorlopige indeling JO17

pdfVoorlopige indelingen JO15

Voorlopige indeling JO13 seizoen 2017_2018

pdf0811_VOORLOPIGE_INDELING_O11-O10-O9-_O8_2017_2018.pdf

pdf0811_indelingen_vrouwen_meiden__1718.pdf

 

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors