Oefenwedstrijden voor het eerste en het tweede

Komende zaterdag, 19 augustus, oefent zowel het eerste als het tweede elftal tegen Achilles'94. Het eerste speelt tegen Achilles Zondag 1 (hoofdklasse A), het tweede tegen Achilles'94 Zaterdag 1 (5e klasse).

Lees meer...

Voorbereiding A-selectie 2017/2018

Inmiddels zijn de voorbereidingen van de A-selectie op seizoen 2017-2018 begonnen. Dit jaar beginnen de competities iets later, reden waarom ook de voorbereiding iets langer duurt. Hieronder de data.

Lees meer...

Kampioen: JO9-7

Het wordt druk op de kar op de Familiedag aanstaande zaterdag: ook JO9-7 is kampioen! Van harte gefeliciteerd, spelers, staf en ouders!

Lees meer...

JO9-6 voorjaarskampioen

DRACHTEN - JO9-6 is ongeslagen kampioen geworden in de voorjaarscompetitie!

Lees meer...

JO9-1 kampioen!

Zaterdag 27 mei moesten de jongens van JO9-1 strijden voor het kampioenschap in het hol van de leeuw. Na 9 spannende speelrondes stond Drachtster Boys bovenaan en 2 punten voor op de nummer 2, SJO J.V Oostenburg de tegenstander van vandaag.

Lees meer...

JO15-2 eindigt als 2e in 1e klasse

DRACHTEN - Na al 9 keer achter elkaar gewonnen te hebben gaan de heren en dame van JO15-2 voor de 10e winstpartij op rij. Nadat er vorige week met 0-7 gewonnen werd bij HFC'15 JO15-2, moest de ploeg zich op maken voor een laatste test tegen NR.6 Trynwalden JO15-1. De vorige keer werd het 2-3 na een spannende pot, waarbij Tom Mulder de 2-3 in de laatste 5 minuten maakte.

Lees meer...

Drachtster Boys 6 kampioen!

Na een spannend seizoen is het 6e elftal kampioen geworden. Een voortreffelijke teamprestatie. In de laatste fase hebben we onze enig overgebleven concurrent, het 7e elftal van Drachtster Boys van ons af kunnen houden en zijn daardoor kampioen geworden ! Onze dank voor onze tegenstanders, de scheidsrechters de wedstrijdsecretarissen, de kantinemedewerkers en alle andere vrijwilligers van onze mooie club is dan ook groot.

Lees meer...

Kampioenen: JO9-2!

DRACHTEN - Zaterdag 13 mei zijn de toppers van Drachtster Boys JO9-2 ongeslagen kampioen geworden. De tegenstander was Be Quick Dokkum en de uitslag 1-12. Zelfs onze keeper Anthon heeft tijdens deze wedstrijd gescoord. Hij benutte een penalty.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Niieuws feed

feed-image Feed Entries

Twitter

Onze sponsors