Drachtster Boys maatje te groot voor Be Quick Dokkum

DRACHTEN - De nieuwe wedstrijdshirts -voorzien van de namen en de logo’ s van de hoofdsponsors- die de A-selectie zaterdag in aanwezigheid van de hoofdsponsors van Drachtster Boys voor het eerst om de schouders kreeg, bleken uitstekend te passen: in een stralend herfstzonnetje kon de fotograaf een welhaast perfecte elftalfoto schieten. Voor het bezoekende Be Quick uit Dokkum bleek Drachtster Boys echter een maatje te groot.

Lees meer...

JO15-1 verliest met 10 man

GRONINGEN - Op deze druilerige middag mag het team van Drachtster Boys JO15-1 (DB) aantreden tegen de koploper van de competitie. DB laat direct zien dat ze gekomen zijn om te winnen en zijn de eerste helft iets sterker dan de tegenstanders met een paar goede kansen.

Lees meer...

JO15-1 verliest in Groningen

GRONINGEN - Iets later dan gepland neemt DB de aftrap tegen GVAV. Hoewel DB GVAV onder druk probeert te zetten is het de thuisploeg die de toon zet. Beide ploegen hanteren de lange bal zodat het spel nogal heen en weer gaat met veel balverlies aan beide zijden. De thuisploeg is een aantal keren erg gevaarlijk maar telkens komt DB er goed uit.

Lees meer...

Monsterscore voor JO19-1

DRACHTEN - Net als het eerste is JO19-1 de competitie uitstekend begonnen. De 'wedstrijd van het jaar', die tegen Drachten, viel al vroeg: 23 september. Deze werd met 1-3 gewonnen. Tegen Leovardia werd het afgelopen zaterdag maar liefst 11-0.

Lees meer...

Competitiestart Drachtster Boys: zes uit twee

Steenwijk - De eerste klap is een daalder waard. Met de pittige thuiswedstrijdouverture tegen de gedegradeerde hoofdklasser Oranje Nassau uit Groningen en de uitwedstrijd tegen titelpretendent d’ Olde Veste ‘54 uit Steenwijk (vorig seizoen werd die wedstrijd kansloos verloren) had de start van het nieuwe voetbalseizoen voor Drachtster Boys wel wat gemakkelijker gemogen. Maar met twee dik verdiende zeges is de ploeg gewoon medekoploper in eerste klasse E.

Lees meer...

JO15-1 Start goed aan competitie

DRACHTEN - Na een aantal oefenwedstrijden en twee bekerwedstrijden gaat op deze mooie, zonnige herfstdag onze eerste competitiewedstrijd van start tegen Schalkhaar. De jongens nemen direct het voortouw. Al in de eerste minuut wordt er gescoord. Leon kopt de bal in het net na een perfecte voorzet van Tim.

Lees meer...

Speelschema A-selectie

Het eerste opende afgelopen zaterdag het seizoen met een 7-3 overwinning op vv Oerterp. Het werd nog even aan het schrikken gebracht door een 0-2 achterstand, maar de mannen van Hans van der Ploeg trokken het uiteindelijk nog recht.

Lees meer...

Oefenwedstrijden voor het eerste en het tweede

Komende zaterdag, 19 augustus, oefent zowel het eerste als het tweede elftal tegen Achilles'94. Het eerste speelt tegen Achilles Zondag 1 (hoofdklasse A), het tweede tegen Achilles'94 Zaterdag 1 (5e klasse).

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Niieuws feed

feed-image Feed Entries

Twitter

Onze sponsors