Kampioen: JO9-7

Het wordt druk op de kar op de Familiedag aanstaande zaterdag: ook JO9-7 is kampioen! Van harte gefeliciteerd, spelers, staf en ouders!

Lees meer...

JO9-6 voorjaarskampioen

DRACHTEN - JO9-6 is ongeslagen kampioen geworden in de voorjaarscompetitie!

Lees meer...

JO9-1 kampioen!

Zaterdag 27 mei moesten de jongens van JO9-1 strijden voor het kampioenschap in het hol van de leeuw. Na 9 spannende speelrondes stond Drachtster Boys bovenaan en 2 punten voor op de nummer 2, SJO J.V Oostenburg de tegenstander van vandaag.

Lees meer...

JO15-2 eindigt als 2e in 1e klasse

DRACHTEN - Na al 9 keer achter elkaar gewonnen te hebben gaan de heren en dame van JO15-2 voor de 10e winstpartij op rij. Nadat er vorige week met 0-7 gewonnen werd bij HFC'15 JO15-2, moest de ploeg zich op maken voor een laatste test tegen NR.6 Trynwalden JO15-1. De vorige keer werd het 2-3 na een spannende pot, waarbij Tom Mulder de 2-3 in de laatste 5 minuten maakte.

Lees meer...

Drachtster Boys 6 kampioen!

Na een spannend seizoen is het 6e elftal kampioen geworden. Een voortreffelijke teamprestatie. In de laatste fase hebben we onze enig overgebleven concurrent, het 7e elftal van Drachtster Boys van ons af kunnen houden en zijn daardoor kampioen geworden ! Onze dank voor onze tegenstanders, de scheidsrechters de wedstrijdsecretarissen, de kantinemedewerkers en alle andere vrijwilligers van onze mooie club is dan ook groot.

Lees meer...

Kampioenen: JO9-2!

DRACHTEN - Zaterdag 13 mei zijn de toppers van Drachtster Boys JO9-2 ongeslagen kampioen geworden. De tegenstander was Be Quick Dokkum en de uitslag 1-12. Zelfs onze keeper Anthon heeft tijdens deze wedstrijd gescoord. Hij benutte een penalty.

Lees meer...

MO17-1 kampioen!

 SNEEK - De meiden en begeleiders van Drachtster Boys MO17-1 bekroonden afgelopen dinsdag 16 mei 2017 een topseizoen: met de 1-2 winst in de uitwedstrijd bij SWZ Boso Sneek werd het team kampioen van de eerste klasse. Met nog een wedstrijd te spelen zijn de Drachtster Girls onbereikbaar voor de naaste belagers SC Franeker en SC Stiens.

Lees meer...

JO13-1 eindigt als 5e na 4-0 overwinning

DRACHTEN - Het is drukkend warm als ATC'65 JO13-1 de aftrap neemt in deze laatste competitie wedstrijd. We spelen thuis op het hoofdveld en er staan flink wat toeschouwers langs de lijn. Onze tegenstanders uit Hengelo staan net boven ons, maar als wij deze wedstrijd winnen passeren we ze op de ranglijst en eindigen we op de 5e plek. Als Quick’20, waar wij vorige week van wonnen, ook verliest kunnen weer nog een plekje opschuiven naar de 4e plek. Maar we focussen op deze wedstrijd.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Niieuws feed

feed-image Feed Entries

Twitter

Onze sponsors