Puntendeling JO15-1 en Flevo Boys JO15-1

DRACHTEN - Terwijl het zuiden van het land geteisterd wordt door een ware sneeuwstorm, schijnt in Drachten het zonnetje. Veel wedstrijden zijn afgelast, maar JO15-1 mag op het kunstgrasveld zijn krachten meten met Flevo Boys JO15-1. FB staat twee punten boven ons, dus als we deze pot winnen kunnen we een plekje opschuiven.

Lees meer...

Schokker, Schokker, Schokker, Schokker…

DRACHTEN - Het belangrijkste verschil zaterdag tussen koploper Drachtster Boys en het stugge Noordscheschut: een afmaker. Daar waar de ploeg uit de gelijknamige plaats in het eerste kwartier zeker twee goede mogelijkheden onbenut liet, verzilverde Drachtster Boys gelijk de kansen die het kreeg. Maar dan moet je wel beschikken over een afmaker-pur-sang: in Rob Schokker heeft de ploeg die zeker!

Lees meer...

Nipte overwinning voor JO15-1 in Hengelo

HENGELO - Het is net onder het vriespunt als de jongens van D’Boys JO15-1 om kwart voor negen in de auto stappen voor de wedstrijd tegen ATC’65 in Hengelo. Na zes achtereenvolgende wedstrijden te hebben gewonnen is het team in de winning mood, als ze om half twaalf het veld opstappen.

Lees meer...

JO13-5 Wint overtuigend van Drachten JO13-2

DRACHTEN - Na vorige week ONB JO13-3 aan de kant te hebben gezet met 10-1 moesten onze jongens nu thuis aantreden tegen de andere plaatselijke voetbalclub Drachten JO13-2.

Lees meer...

JO15-1 nestelt zich in subtop

DRACHTEN - Een aantal velden zijn afgekeurd zodat het relatief rustig is op het complex van DB. Gelukkig gaat de wedstrijd van JO15-1 wel door en komen onze tegenstanders, Quick’20, niet voor niets dat hele eind vanuit Oldenzaal naar Drachten.

Lees meer...

Bolt is de naam, Stefan Bolt

DRACHTEN - Scheidsrechter Jan van Dijk vertrok voor alle zekerheid een kwartiertje eerder van huis, omdat hij voor aanvang van de topper Drachtster Boys-Gorecht (de koploper in de eerste klasse E tegen de runner-up Gorecht, derde plek op de ranglijst) vanwege de weersomstandigheden het voetbalveld aan een extra check wilde onderwerpen. “Geen probleem; het is natuurlijk voor ons als scheidsrechters prachtig als zo’n wedstrijd op het hoofdveld plaatsvindt!”

Lees meer...

Weer 3 punten voor JO15-1

STEENWIJK - Na een half uurtje rijden komen we aan in het sportpark van v.v. d’Olde Veste’54 midden in Steenwijk. Er staat een gure wind als DB de aftrap neemt. De ploegen hebben al een paar keer eerder tegenover elkaar gestaan en telkens was DB daarbij de sterkste. Met maar twee punten is d’OV er extra op gebrand om revanche te nemen.

Lees meer...

JO13-1 wint 2de achtereenvolgende wedstrijd

DRACHTEN - Na vorige week overtuigend de uitwedstrijd van V.V. Heerenveen met 0-5 te winnen, moesten onze jongens afgelopen zaterdag aantreden tegen ATC’65 uit Hengelo. Zonder onze geblesseerde aanvoerder Sven Dijkstra, in de regen en op een met herfstbladeren bedekt B-veld werd begonnen aan de wedstrijd.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Niieuws feed

feed-image Feed Entries

Twitter

Onze sponsors