Indelingen jeugdteams 2019-2020

De teamindelingen voor het seizoen 2019-2020 zijn bekend. Via deze weg wordt de voorlopige indeling voor alle jeugdteams van Drachtster Boys bekend gemaakt.


Doelstelling

De afgelopen periode zijn we binnen Drachtster Boys bezig geweest om de indeling met zorgvuldigheid samen te stellen. Hoofd Opleidingen en Technisch coördinatoren hebben met de input van de trainers en leiders geprobeerd om alle leden zoveel mogelijk op hun eigen niveau in te delen. Plezier in het voetbal en als voetballer beter worden (persoonlijke ontwikkeling) en presteren is daarbij het uitgangspunt. Ook is het mogelijk dat er een voorkeur is opgegeven om bij elkaar in het team te blijven.

Het is niet te voorkomen dat er keuzes zijn gemaakt waarvan wij achteraf zeggen dat we dit anders hadden moeten doen. De gehanteerde indelingsmethode is verdedigbaar, maar waar mogelijk zijn we altijd op zoek naar verbeteringen.

 

Voorlopige indeling

Het gaat om een voorlopige indeling. Zowel voor aanvang van de competitie (21 september) als tijdens het seizoen kunnen we de samenstelling wijzigen als daar op basis van clubbelang of de ontwikkeling van spelers aanleiding voor is. Voor de start van de competitie spelen alle teams 3 bekerronden.

 

Hoewel deze indeling met zorgvuldigheid is samengesteld, zijn er mogelijk fouten in geslopen. In dat geval verzoeken wij u zich te wenden tot het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(JO13 en lager) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (JO14 en hoger). Ook andere vragen kunnen naar dit mailadres gestuurd worden. Alle reacties worden eerst verzameld voordat we tot eventuele aanpassing overgaan.

 

De ervaring leert dat er in de zomerperiode meerdere aanmeldingen komen. Teams met nu nog te weinig spelers kunnen zo aangevuld worden.

 

Kader

Na deze publicatie gaan we op zoek naar trainers en leiders voor de teams waarbij dit niet ingevuld is. Spontane aanmeldingen kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">.

 

De indelingen

De indelingen per categorie, inclusief de B- en C-selectie bij de senioren. Klik op de categorie om de pdf te openen.

B- en C-selectie

JO19-junioren

JO17-junioren

JO15-junioren

Actuele teamindeling JO13-JO12.pdf

Actuele teamindeling JO11-JO10.pdf

Actuele teamindeling JO9-JO8-JO7.pdf

Teamindelingen_meiden_en_dames__seizoen_2019-2020.pdf

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors