Sponsorloop Drachtster Boys

Op woensdag 1 mei organiseert Drachtster Boys een grote Sponsorloop bij het Abe Lenstra Stadion. Deze actie wordt georganiseerd in samenwerking met sc Heerenveen, Sportief Partner van Drachtster Boys. Vorige week hebben alle jeugdspelers (t/m 13 jaar) hiervoor een speciale uitnodiging ontvangen van een aantal bekende spelers van sc Heerenveen. Inmiddels is iedereen dan ook al druk aan het warmlopen!

 

Drachtster Boys loopt warm

Het belooft een unieke belevenis te worden op 1 mei, dus daar willlen deze jonge voetballiefhebbers natuurlijk graag bij zijn. Een goede warming-up is dan natuurlijk erg belangrijk. Daarom gaan alle teams eerst met z'n allen op zoek naar sponsors.

 

De opbrengst van deze actie gaat naar Drachtster Boys. Maar de spelers en teams die goed hun best doen maken daarbij zelf ook kans op een mooie beloning!

sponsorloop

Samen winnen we meer

Wilt u meedoen aan deze actie? U kunt Drachtster Boys steunen door sponsor te worden van één van de jeugdspelers die meedoen, bijvoorbeeld iemand uit uw straat of familie. Iedereen mag sponsor worden! Helpt u mee?

 

Samen maken we er een mooie actie van. Het wordt een onvergetelijke ervaring voor de deelnemers op 1 mei, hopelijk met veel sponsors en supporters!

 

Kijk voor meer informatie op www.sponsorloop.nu/drachtsterboys

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors