Kom voetballen bij de trainingsgroep Drachtster Boys!

Vind je het leuk door de week een potje te voetballen, maar heb je geen zin in allerlei andere verplichtingen? Kom dan voetballen bij onze trainingsgroep. Hier vind je een groep enthousiaste voetballiefhebbers (vanaf ongeveer 35+) die plezier beleven aan een sportief potje voetbal.Wekelijkse deelname wordt op prijs gesteld, maar wij begrijpen ook dat er soms redenen zijn waarom je niet kunt komen voetballen. Daar doen wij niet moeilijk over. In de groepsapp kun je je eventueel afmelden voor aanvang van de training. Je mist dan wel het lekkere biertje na afloop.
Een tot twee keer per jaar hebben wij een teamuitje (meestal eten en ergens een biertje drinken) en af en toe spelen we een toernooi (zo doen we onder andere mee aan de jaarlijkse Familiedag van Drachtster Boys. Ook hier is deelname niet verplicht).

Trainingsgroep

Heb je belangstelling?

Kortom, wil je lekker ontspannen voetballen? Kom eens kijken of doe eens vrijblijvend met ons mee op de woensdagavond. Wij starten om 20:30 uur op het kunstgrasveld A (achterste helft).
Voor informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Tedo Rijm (06-51549840 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors