Even voorstellen… De subsponsors van Drachtster Boys JO19-1

Niet alleen op de ranglijst staat JO19-1 er goed op, maar ook voor wat betreft de kleding hebben zij niet te klagen. Dit is, naast de gesponsorde wedstrijdkleding van Dijkstra Draisma mede mogelijk gemaakt door de sponsoren WSB en Klooster Financieel Advies. Wij stellen hen graag aan jullie voor.

 

WSB

WSB is opgericht in 1992 en is producent van BURGERS fietsen. Deze worden verkocht aan de fietsenmakers door heel Nederland. Daarnaast maakt WSB zogenaamde “private label” fietsen, klanten die een eigen merk hebben en waarvan de productie is uitbesteed aan WSB. Bij WSB richten ze zich op het “middensegment”, tussen de grote merken als bijv. Batavus, Gazelle en de fietsen die bij de grootwinkelbedrijven worden verkocht. Er wordt bij WSB gewerkt met een enthousiast team waarin ook plaats is voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Op speciaal ingerichte werkplekken hebben deze krachten een volwaardig aandeel in de productie. Tevens is WSB een erkend leer- en stagebedrijf en wordt er samengewerkt met diverse scholen in Drachten.

 

Klooster Financieel Advies

Klooster Financieel Advies is opgericht in 2012 door Fred en Elske Klooster. Het kantoor adviseert met name jonge starters in de regio Friesland op het gebied van hypotheken, verzekeringen en fiscaliteit. Dus voor een totaalpakket met één aanspreekpunt bent u bij Klooster Financieel Advies aan het juiste adres. Daarnaast ondersteunt het kantoor ook senioren met financiële en fiscale vraagstukken op woongebied. Klooster Financieel Advies staat met meer dan 25 jaar kennis en ervaring voor persoonlijke aandacht voor de klant, actief, betrokken en alles in Jip en Janneke taal.

 

Wij als JO19-1 van Drachtster Boys zijn erg content met deze sponsoren en zullen de kleding altijd met zorg en trots gaan dragen.

 

Meer weten bekijk hun websites:
WSB: Burgersrijwielen.nl
Klooster Financieel Advies: https://www.kloosterfinancieeladvies.nl/

 Teamfoto JO19 1 sponsor I

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors