Vrijwilligersavond 29 maart a.s.

Het is bijna weer zover dan organiseren we de vrijwilligersavond voor alle vrijwilligers van Drachtster Boys. De aftrap van de avond is om 19:30 uur tot het eindsignaal om 24:00 uur.

 

Tijdens deze avond hebben we ook wederom de verkiezing van de vrijwilliger van het jaar. Wie zal het stokje overnemen van Piet Schuurkes? Hier hebben jullie een hele grote zeggenschap in. Hoe zul je je misschien afvragen?

Nou heel makkelijk door iemand te nomineren die volgens jou de titel verdiend van Vrijwilliger van het Jaar van 2018/2019.

 

Wie kan je allemaal nomineren?

Degene die genomineerd kan worden kan een leider zijn, trainer, bar/keukenvrijwilliger, kaartverkoper, coördinator, scheidsrechter, onderhoudsman, begeleider van de schoonmaak.

Oftewel iedereen die zichtbaar aanwezig is bij Drachtster Boys maar vergeet vooral ook niet de mensen die niet voor iedereen zichtbaar zijn bij Drachtster Boys.

Het gaat er niet om hoeveel uren iemand vrijwilligerswerk doet maar dat iemand vrijwilligerswerk doet!

Want zonder vrijwilligers kunnen we namelijk niet!!!

Door dit feest te organiseren willen wij graag onze dank van waardering voor al onze vrijwilligers van afgelopen jaar laten blijken. 

Want zonder uw/ jouw inzet kunnen we niet!

Dus noteer alvast in uw agenda vrijdagavond 29 maart a.s. een gezellige vrijwilligersavond bij Drachtster Boys.

Samen met u maken we er een leuk feest van!

 

Niet onbelangrijk om te weten de nominatie kunt u schriftelijk doen via de nominatie papieren die vanaf vanavond  in de kantine op de bar liggen.

Of via de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. je eigen naam, wie je nomineert en de vrijwilligersfunctie van de genomineerde.

De nominaties kunnen tot donderdagavond 28 maart 21:00 uur gedaan worden.

Elke week houden we jullie op de hoogte wie er allemaal genomineerd zijn op dat moment. 

 

Met swingende groeten,

De Vrijwilligerscommissie

 

 

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors