Drachtster Boys 2 naar de zon op trainingskamp

Begin januari 2019 gaat het dan echt gebeuren. De B-selectie van Drachtster Boys waagt zich aan een heus trainingskamp. Nee, niet naar Ameland of Appelscha, maar helemaal naar Benidorm!


Nadat in het afgelopen seizoen via de nacompetitie handhaving in de reserve hoofdklasse was bewerkstelligd, werd na het zomerreces de draad weer opgepakt. Met dezelfde staf en een enkele aanvulling in de selectie, is het altijd afwachten hoe de puzzelstukjes dit seizoen weer in elkaar passen.


Nou dat was vrij snel duidelijk, ze passen prima. Op een derde van de competitie bivakkeren we keuring in het linker rijtje. Natuurlijk kunnen de boys prima met een bal uit de voeten, maar de sfeer in het team draagt ook enorm bij aan de mooie stand op de ranglijst.


En juist die prima sfeer heeft ons er toe gebracht om de reis naar het zuiden van Spanje te maken. Vijf dagen van huis in een prachtig hotel met alle faciliteiten, drie trainingen op een biljartlaken en daarnaast een oefenwedstrijd op niveau tegen een Spaans selectieteam.

1819 Team DB2 Wedstrijdshirt

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors