Geslaagd ‘avondje Rinus’ met technisch kader

Afgelopen maandag vond er een demonstratiebijeenkomst plaats voor de jeugdkaderleden. Deze avond werd verzorgd door Yoni Even-Sur, projectmedewerker bij de KNVB. Naast trainers waren ook de technisch coördinatoren aanwezig.

 

In het eerste deel vond uitleg plaats over Rinus, de onlineassistent-trainer van de KNVB. In de app kunnen losse oefeningen, complete trainingen en meerweekse programma’s gevolgd worden, geschikt voor zowel beginnende als ervaren trainers. Daarnaast bevat het ook circuittrainingen en toernooivormen. Dus een breed scala aan oefenvormen.

 

Na deze uitleg werd een demonstratietraining afgewerkt door JO11-1. Een volledige training uit RINUS werd gevolgd, waarbij de vooraf vastgestelde doelstelling door de hele training zichtbaar is.

 

Na de training kwamen ook nog andere zaken van de jeugdopleiding aan bod. Zo wordt binnenkort het technisch beleidsplan en het beoordelingsformulier STIM verspreid.

Tot slot konden de trainers nog pluspunten en ontwikkelpunten binnen de opleiding benoemen. Deze worden verder binnen de technische commissie besproken.

 

Samenvattend kan inhoudelijk gesproken worden van een geslaagde avond.

(Speciale dank gaat uit naar de spelers en begeleiders van JO11-1 met het tonen van een prima training en Bakkerij Tjoelker voor de lekkere oranjekoek in de pauze)

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors