VV Drachtster Boys en Sportbedrijf Drachten zetten “Open Club gedachte” om in daden!

Iedereen moet kunnen sporten. Met deze gedachte in ons achterhoofd start woensdag 7 november a.s. een prachtig maatschappelijk project op Sportpark Drachtster Bos. In samenwerking met COA Drachten – Noorderend faciliteren VV Drachtster Boys en Sportbedrijf Drachten asielzoekers van volwassen leeftijd (mannen) met één sportmoment in de week. Na het sportieve moment worden er plezierige en leerzame activiteiten georganiseerd in de kantine, waar onder andere GGD Fryslân een rol gaat spelen.

 

Open Club gedachte

VV Drachtster Boys en Sportbedrijf Drachten zetten samen meerdere maatschappelijke projecten op vanuit de Open Club gedachte. Met een prachtige accommodatie, bruisend vrijwilligersbestand en initiatiefrijke omgeving zijn noemenswaardige ingrediënten aanwezig om kwetsbare doelgroepen te helpen aan een sportmoment en recreatieve en leerzame activiteit.

 

Maatschappelijke betrokkenheid

Om zoveel mogelijk kwetsbare doelgroepen sportief actief te maken en te houden, hopen wij dat leden en sponsoren net zo enthousiast van deze initiatieven worden als wij. Wij zijn namelijk op zoek naar:

 

Vrijwilligers die willen helpen bij de organisatie of uitvoering van deze projecten.
Leden die oude voetbalschoenen of voetbalkleren willen doneren.
Sponsoren die meer betrokken willen worden bij de maatschappelijke projecten.

 

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Wiebe van der Veen, secretaris van VV Drachtster Boys (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-81170305) en/of Jorick de Haan van Sportbedrijf Drachten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-83609533).

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors