Drachtster Boys houdt testdag voor jeugdspelers!

Wie in het seizoen 2018-2019 in de categorie onder -11, onder -12, onder-13 of onder -15 speelt, kan zich in de kijker spelen op de testdag van Drachtster Boys. De club organiseert samen met de jeugdtrainers een testdag op vrijdag 6 april op het complex van VV Drachtster Boys.


05 jo19-1 30-9Wanneer je als jeugdspeler op zoek bent naar een prachtige club met een topsportmentaliteit waar alle selectieteams in de divisie spelen dan ben je bij Drachtster Boys op de goede plek. Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je een betere voetballer worden? Ook dan ben je van harte welkom om jouw voetbalkwaliteiten te laten zien tijdens deze testdag.

 

 

Inschrijven

Wil je deelnemen aan de testdag? Schrijf je dan uiterlijk 3 april in via dit formulier en Drachtster Boys neemt de aanmelding dan zo snel mogelijk in behandeling. Verdere informatie over de inhoud van de testdag volgt later en de club neemt daarover contact met je op. Voor overige vragen kun je altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors