In memoriam: Anne van der Veen

Deze week bereikte ons het trieste bericht van het overlijden van Anne van der Veen, luttele dagen na het overlijden van zijn vrouw Hieke. Hoewel het overlijden van Anne en Hieke niet onverwacht kwam, is de impact van deze gebeurtenis op allen die hen kenden, enorm.

 

Anne is vele jaren actief geweest binnen de jeugdafdeling van onze vereniging, nadat zijn zonen Erik en Mark-Homme zich aanmeldden bij de jeugd van Drachtster Boys. Zo was hij o.a. trainer van D-1 en C-1. Daarnaast is Anne jaren voorzitter geweest van de commissie Jeugd Technische Zaken, en later ook voorzitter van de Stuurgroep Technische Zaken. Verder was Anne regelmatig actief als verenigingsscheidsrechter.

 

Tot enkele jaren geleden was Anne betrokken bij de Commissie Sportcomplex en Materialen en had hij zitting in de Beheerscommissie. Hij was daardoor veelvuldig op ons complex te vinden. Zijn visie op voetbal en zijn mening over verschillende organisatorische en technische zaken binnen onze vereniging stak hij niet onder stoelen of banken: altijd opbouwend-kritisch gaf hij zijn onverbloemde mening aan wie toevallig met hem in gesprek raakte.

 

In Anne verliezen wij een betrokken sportvriend. Wij wensen zijn kinderen Erik, Jelly, Mark-Homme en hun gezinnen, naaste familie en vrienden alle sterkte toe.

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors