Fiets de winterstop in!

Het is bijna winterstop. Voordat we met z'n allen de zaal induiken en het Drachtster Bos voor een paar weken dichtgaat, is er nog één activiteit: de Drachtster Boys Night Bike, waarvan de opbrengst gaat naar het project van jeugdleden Tom Allema en Wilco Berghoef

 

Komende zaterdag zijn alle sportieve en avontuurlijk ingestelde fietsers (advies: mountainbike) welkom vanaf 18.30 uur in het clubhuis. Na een kop koffie/thee en een korte uitleg volgt een avontuurlijke fietstocht door de bossen van Drachten, Boarnburgum en Beetsterzwaag. De fietstocht duurt zo'n twee uur. Eenmaal terug, ben je van harte welkom in onze kantine om even na te praten.

 

De route is niet al te technisch en daardoor veilig. Maar wel duister! Hier en daar zal er door wat modder heen geploegd moeten worden, maar zoals het nu lijkt, blijft het droog. Uiteraard is goede verlichting wel een vereiste. Bij terugkeer kan uw fiets bij ons achter slot en grendel, terwijl u nog even wat bijkletst.

 

Deelname aan 'Fiets de winterstop in' kost 5 euro. De opbrengst daarvan gaat naar het project  van JO19-1-spelers Tom Allema en Wilco Berghoef, die in januari drie maanden naar Indonesië gaan om voetbalclub Terang Bangsa en stichting Awas Kaki te ondersteunen. Eerder heb je op deze site hun verhaal al kunnen lezen.

 

Uiteraard zijn ook niet-leden en al hun fietsvrienden van harte welkom om op deze sportieve en gezellige wijze de kerst in te gaan. 

IMG 0423

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors