Trainingsschema 2017/2018 [Update: 30-08]

In de afgelopen periode is er hard gewerkt om voor alle teams van VV Drachtster Boys (veld) weer een trainingsschema te maken. Een schema waarin zoveel mogelijk rekening is gehouden met verzoeken van trainers, leiders, coördinatoren en hoofd opleidingen.

 

Het trainingsschema is een voorlopig schema. Een aantal teams hebben nog geen trainer, we zijn druk bezig om dit te regelen.

  1. Uitgangspunt van het schema is dat alle teams 2 keer kunnen trainen, waarvan minimaal 1 keer op kunstgras. Teams mogen zelf bepalen of ze ook daadwerkelijk 2 keer per week willen trainen. Kiezen trainers voor 1 keer, dan willen we dat graag weten (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..), mogelijk creëert dat ruimte voor andere teams.    
  2. Verzoeken voor wijzigingen kunnen worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wanneer deze vanwege het schema niet gehonoreerd kunnen worden, is ruilen met een ander team mogelijk een optie. Indien gewenst kunnen we jullie aan de gegevens van het team helpen met wie je wilt ruilen. Helaas kunnen we nu nog niet alle bekende kaderleden op de website plaatsen, dit vanwege privacyredenen. We proberen in de loop van augustus/begin september een overzicht van alle kaderleden te publiceren op onze website.
  3. Materialen worden op de startavonden (29 en 31 augustus) verstrekt, zie hiervoor de nieuwsbrief van 8 juli. Sommige teams hebben misschien eerder dan 29 of 31 augustus kleding en materiaal nodig, bijvoorbeeld vanwege oefenwedstrijden. Neem in dat geval contact op met Aldert Kloostra en Goof Debreczeny via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

pdfTrainingsschema 2017-2018 

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors