Enquête: Walking Football

Walking football is een nieuwe tak van sport binnen de KNVB, die momenteel in het westen van het land sterk aan populariteit wint. Walking football is bedoeld voor die voetballiefhebbers die fysiek niet (helemaal) meer in staat zijn ‘’echt’’ te voetballen, maar het spelletje op zichzelf sterk missen. Omdat bij Walking football niet gesprint mag worden en fysiek contact verboden is, is dit een mooie uitdaging voor een veelal oudere doelgroep.


VV Drachtster Boys wil graag onderzoeken of Walking football in Drachten en omgeving kans van slagen heeft. Daartoe heeft de club een enquête opgesteld, waarmee de club een eventuele start van deze vorm van voetballen wil onderzoeken.
We stellen het daarom op prijs als geïnteresseerden even de tijd willen nemen de vragen in de enquête te beantwoorden. U kunt uw antwoord naar de club opsturen door op verzenden te drukken.

 

Klik hier om naar de enquête te gaan.


Voor uw medewerking danken wij u alvast hartelijk. Mochten wij op grond van de uitslag van de enquête besluiten te starten met Walking football: u bent alvast van harte welkom!

WF
Het spreekt voor zich dat VV Drachtster Boys een eventuele start van Walking football zo snel mogelijk via de (digitale) media bekend gaat maken.

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors