Gert Jan Miedema plotseling overleden

Donderdag 7 november kreeg het bestuur het vreselijke bericht dat Gert Jan Miedema is overleden. Een sportieve man, in de bloei van zijn leven: we zijn geschokt en aangeslagen. Gert Jan was een zeer gewaardeerd lid van onze vereniging. Actief als voetballer van het 35+ team, maar ook als ouder, trainer en leider van de teams van zijn zoons, Merijn, Jesper en Leon. Gert Jan was een toegankelijke, sociale, betrokken man. Zijn overlijden is voor iedereen die hem kende een groot verlies.

Lees meer...

Ouders: laat je kind spelen en de leider coachen

Gisteren floot ik een pupillenwedstrijd van Onder 12-pupillen. De wedstrijd was spannend en ging gelijk op. De thuisclub was veel sterker, maar maakte veel fouten en miste veel kansen. Einduitslag 2-1.

Lees meer...

Mike, Lars en Thijmen bij sc Heerenveen

Vandaag, woensdag 23 oktober, mochten deze toppers naar de Meet and Greet met drie spelers van sc heerenveen! Dit hebben ze gewonnen met de sponsorloop in samenwerking met Clubplan.
Mike, Lars en Thijmen hebben genoten! En ook nog een handtekening, wat een bofkonten!

Lees meer...

In memoriam: Roel Gjaltema (1940-2019)

Dinsdagavond, gebogen over mijn vergaderstukken gaat rond 21.00 uur mijn mobiele telefoon. Naaste familie meldt me het overlijden van Roelof Gjaltema, erelid van onze club. We kennen hem binnen de vereniging als Roel. Een moment van schrik overvalt me, ik toon mijn medeleven en maak afspraken over hoe nu verder.

Lees meer...

Erelid Roel Gjaltema overleden

Dinsdagavond 8 oktober jl heeft ons het verdrietige nieuws bereikt dat ons erelid Roel Gjaltema op maandag 7 oktober in de leeftijd van 78 jaar is overleden. In Roel verliezen we een grote Drachtster Boys persoonlijkheid die bij vele generaties binnen onze club bekend is.

Lees meer...

Kennismakingstrainingen Voetbalschool Noord en Etienne Stomp Academy

Al jaren zijn ze een vaste gast op onze velden: Voetbalschool Noord en de Etienne Stomp Academy, voor  voetballers en keepers. Wil je eens kennismaking? Houd dan vrijdag 25 oktober vrij! 

Lees meer...

Rabo ClubSupport: stem op Drachtster Boys (en andere clubs)!

Vanaf vrijdag 27 september kunnen leden van de Rabobank stemmen op hun favoriete club. Rabobank Drachten Noord Oost Friesland stelt dit jaar 150.000 euro beschikbaar om een deel van de winst in lokale clubs en verenigen te investeren.

Lees meer...

Met Drachtster Boys naar sc Heerenveen - PEC Zwolle!

Het nieuwe seizoen is inmiddels begonnen, de bal rolt weer op de velden van Drachtster Boys. Om dat te vieren hebben we een mooi voetbaluitje voor onze spelers, vrijwilligers en supporters. Ben jij erbij?

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Niieuws feed

feed-image Feed Entries

Twitter

Onze sponsors