Indelingen jeugdteams 2019-2020 (update 17 juli)

Het indelen van (jeugd)teams voor het nieuwe seizoen blijft een dynamisch proces. Hieronder volgt de laatste update in de onderbouw: de teams van JO7 tot en met JO13.

Lees meer...

Familiedag 2019: foto's ochtendprogramma

Natuurlijk was er ook een ochtendprogramma op de laatste familiedag. Tussen de regenbuien door -maar ook in de regen- maakte Jerker Veenstra mooie foto's van het jeugdtoernooi. Geniet nog even na!

Lees meer...

Familiedag 2019: foto's middagprogramma

De Familiedag ligt alweer een maandje achter ons, maar nog steeds kunnen we nagenieten van weer een succesvolle dag, met dank aan de organisatie. En hoe kun je beter nagenieten dan met de foto's van Albert Allema? Dus bij deze.

Lees meer...

Dienko Dijk stopt als Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw

Dienko vervulde sinds 2018 de functie van Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw en was eerder ook werkzaam in andere functies binnen de vereniging. Namens het bestuur en technische commissie willen we Dienko enorm bedanken voor zijn inzet en betrokkenheid bij de jeugdopleiding.

Waarom je jeugdtrainer bij Drachtster Boys zou willen worden

Drachtster Boys zoekt voor het seizoen 2019-2020 nog een aantal jeugdtrainers. Belangrijk voor onze jeugd, maar ook voor jezelf. Luister maar eens naar het verhaal van Bram van der Wal (18), die zelf volgend seizoen bij het tweede speelt maar al jaren jeugdtrainer is bij Drachtster Boys.

Lees meer...

Drachtster Boys zoekt mini's!

Schopt jouw zoon of dochter (WK voetbal!) tegen alles wat hij of zij maar tegenkomt in en rond en huis? Het zou kunnen dat hij/zij dan klaar is om te voetballen! Voetballen bij Drachtster Boys is dan een prima start.

Lees meer...

Indelingen jeugdteams 2019-2020 (update)

Inmiddels zijn we, na de eerste publicaties, een paar weken verder. Hier en daar zijn nog aanpassingen geweest na verder beraad. Tevens zijn de indelingen voor de meiden en Vrouwen 1 toegevoegd.

Lees meer...

Algemene ledenvergadering 26 juni

Op woensdag 26 juni a.s. vindt om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering van vv Drachtster Boys plaats, in de kantine. Elk lid dan wel wettelijk vertegenwoordiger is van harte welkom! Hieronder vind je de agenda.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Niieuws feed

feed-image Feed Entries

Twitter

Onze sponsors