Nieuwe trainingspakken voor JO8-1

Na een korte winterstop, hebben de toppers van JO8-1 deze week hun training weer opgepakt! Daarbij werd de training afgesloten met een hele leuke verrassing; nieuwe trainingspakken, gesponsord door Zuivelhoeve Drachten!! Meteen maar even passen en de jongens voelen zich als echte profs:-)!

Lees meer...

Indelingen kersttoernooi 30 december 2019

Het wordt hoogstwaarschijnlijk de laatste activiteit van Drachtster Boys in 2019. Of zijn er nog ploegen die op Oudejaarsdag spelen? Hoe dan ook, komende maandag zijn JO14, JO15, MO15, JO17 en JO19 aan de beurt voor de onderlinge  toernooien. Hieronder de indelingen. Veel plezier allemaal!

Lees meer...

Dankbetuiging familie Miedema

Geheel onverwachts overleed vorige maand Gert Jan Miedema. Vorige week ontving het bestuur van Drachtster Boys de volgende groet van de familie Miedema.

Lees meer...

Diamant/de Leyen Toernooi 2019 achter de rug

Van zaterdag 14 december tot en met zaterdag 21 december heeft de 26e editie van het Diamant/De Leyen zaalvoetbaltoernooi plaats gevonden in Drachten. Dit grootste zaalvoetbal toernooi voor Vrouwen en Meisjes in Noord-Nederland gaf een podium aan 65 teams en werd georganiseerd door de vrouwen zaalafdeling van Drachtster Boys.

Lees meer...

Indelingen en info onderlinge kersttoernooien

Nog even wachten en een jaarlijks hoogtepunt van jeugdspelers, (groot)ouders en andere betrokkenen gaat alweer van start. Al sinds 1970 organiseert Drachtster Boys onderlinge kersttoernooien voor de jeugd.

Lees meer...

Jacqueline: clubheld

Vrijwilligster Jacqueline Rosier van vv Drachtster Boys mag zich dit jaar ‘Clubheld van het Jaar’ noemen. Uit 12 provinciewinnaars werd zij in het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht door een jury, onder meer bestaande uit oud-topsporter Erben Wennenars, gekozen.

Lees meer...

Drachtster Boys hoog in top 200 beste amateurclubs

Sinds een aantal jaren publiceert vakblad 'De Voetbaltrainer' een top 200 van toonaangevende amateurvoetbalclubs in Nederland. De rangorde op die lijst komt tot stand door te kijken naar het niveau van het eerste team en de selectieteams bij de jeugd van de clubs. Drachtster Boys eindigt dit jaar jaar hoog.

Lees meer...

Jacqueline Rosier van Drachtster Boys finaliste in ‘Clubheld van het Jaar’

Jacqueline Rosier-Compeer is in de race om landelijk Clubheld van het Jaar te worden. Deze week is bekend geworden dat de vrijwilligster van voetbalvereniging Drachtster Boys finaliste is in de landelijke verkiezing ‘Clubheld van het Jaar’, georganiseerd door DPG Media. De organisatie organiseert de verkiezing om vrijwilligers in de sport en cultuur in het zonnetje te zetten.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Niieuws feed

feed-image Feed Entries

Twitter

Onze sponsors