Nominaties Vrijwilligersavond 29 maart a.s.

Nog iets meer dan 2 weken en dan is de vrijwilligersavond editie 2019. De eerste nominaties zijn inmiddels bekend. Hiertussen zitten:

Lees meer...

Vrijwilligersavond 29 maart a.s.

Nog 2 weken en dan.... hebben we de vrijwilligersavond van VV Drachtster Boys!!!

 

Als blijk van waardering voor al hetgeen de vrijwilligers het gehele seizoen voor onze club VV Drachtster Boys doen.

Want alleen dankzij u hulp kunnen we bestaan!

 

U zorgt ervoor dat de velden bespeelbaar zijn, de kantine zaterdags en 's avonds open kan zijn, de scheidsrechters en tegenstanders weten waar ze spelen of de kleedboxen kunnen vinden, de spelers kunnen trainen, spelers worden ingedeeld in de teams, u de wedstrijden fluit, de kleedboxen op vrijdagavond schoongemaakt worden. En ga zo maar door.

Oftewel u helpt ons belangeloos mee zodat er lekker gevoetbald kan worden op zaterdag!

Vandaar dat wij dit feestje graag voor jullie willen organiseren op vrijdagavond 29 maart aftrap 19:30 uur.

 

Bedankt namens het bestuur van Vv Drachtster Boys

Ps vergeet u niet iemand te nomineren voor de titel " Vrijwilliger van het jaar 2018/2019"

Dit kan via de formulieren in de kantine en via de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. je eigen naam, wie je nomineert en de vrijwilligersfunctie van de genomineerde.

Dit kan tot donderdagavond 28 maart 21:00 uur gedaan worden!

Drachtster Boys: the first Hattrick Heroes

Elke voetbalvereniging is gebouwd op een historie van succes, trots én plezier. Enthousiaste vrijwilligers en talentvolle leden zetten zich elke dag in voor een vereniging die samen met elkaar wint, óverwint en verbindt. Drachtster Boys is, sinds 29 maart 1948, hierin een voorbeeld.

Lees meer...

Even voorstellen… De subsponsors van Drachtster Boys JO19-1

Niet alleen op de ranglijst staat JO19-1 er goed op, maar ook voor wat betreft de kleding hebben zij niet te klagen. Dit is, naast de gesponsorde wedstrijdkleding van Dijkstra Draisma mede mogelijk gemaakt door de sponsoren WSB en Klooster Financieel Advies. Wij stellen hen graag aan jullie voor.

Lees meer...

Oproep van JO17-1: kom ons massaal steunen op 30 maart!

Zaterdag 2 maart speelde DB JO17-1 thuis voor de beker tegen hoofdklasser HFC '35 uit Hoogkerk voor een plek bij de laatste 8. Na een 0-1 ruststand wist DB JO17-1 dit in de 2e helft om te buigen naar een 2-1 overwinning.

Lees meer...

Drachtster Boys zoekt jeugdspelers voor selectieteams

DRACHTEN – Drachtster Boys zoekt jeugdspelers voor de selectieteams JO13 en JO15, spelend in de Tweede Divisie.

Lees meer...

Het vierde steunt 'Merels Wereld'

DRACHTEN - Stichting Merels Wereld, genoemd naar initiatiefneemster Merel Hennink, heeft op 9 maart 2019 bij Drachtster Boys een cheque van 600 euro mogen ontvangen. Bovendien spelen de mannen van het vierde elftal van de club de komende jaren met het logo van de stichting op het wedstrijdshirt.

Lees meer...

Stand van zaken A-selectie 2019-2020

De A-Selectie van VV Drachtster Boys voor het seizoen 2019-2020 krijgt zo langzamerhand gestalte. In de achterliggende periode heeft de TC de nodige gesprekken gevoerd en deze hebben reeds geleid tot afspraken met spelers.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Niieuws feed

feed-image Feed Entries

Twitter

Onze sponsors