Het bestuur

Het bestuur bestaat uit tien personen waarvan de voorzitter (Gijs Lokhorst,Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) , secretaris (Wiebe van der Veen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en penningmeester (Tedo Rijm, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) het dagelijks bestuur vormen.

 

In het bestuur wordt het verenigingsbeleid vastgelegd waarbij dankbaar gebruik wordt gemaakt van beleidssuggesties die met regelmaat worden aangereikt vanuit de basis. De uitvoering van het beleid wordt gedelegeerd aan diverse commissies en functionarissen. Het bestuur vertegenwoordigt de vereniging naar buiten en onderhoudt contacten met o.a. de KNVB, gemeente, sponsors, zuster- en belangenverenigingen.

 

Samenstelling bestuur 

 Gijs LokhorstWiebe van der VeenTedo RijmHayo RadersmaJacqueline RosierJitze NicolaiKostas KalafatisConrad BerghoefMichael MoorlagSytske Kalafatis

 

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors